kk86 Emine_ylmaz63 progestan kullandım bitirdim. Biraz agrılarım fazla diye içmiştim ben. Diğer bahsettiğin mide bulantısı için sanırım. Onu da verdi doktor ama bulantım olmadığı için kullanmadım ben. Bugün başlicam sanırım midem sabahtan beri bir tuhaf
Sitare21 Pamuk regenesis max kullanıyorum folik asit ve çoğu vitamini ihtiva ediyor. Bunun dışında coraspin ve demir ilaci kullanıyorum.
MahirZeynep Pamuk ocean metyl folat, decavit, gyno feron depo, ocean balık yağını son trimester da kullanıyorum. Ocean ın 1000lik devit 3. Ayrıca hergün almasam da sabah aç karnına suyo lugokl damlatıp içiyorum
GULMUSTAFA-2011 Pamuk şu an 23 +2 haftalik hamileyim demir ilacı olarak gyno feron depo kullanıyorum d vitamini olarak coledan damla kullaniyorm günde 3 damla şeklinde birde balık yağı omega regenises max günde bir defa
Btlktr kk86 bende pregna kullanıyorum çok kullanan da yok doktorum ekstra omega filan vermedi bu sefer gittiğimde soracağım
Urasbebegim Pamuk bı süreye kadar folik asit kullanılıyor .ben baştan beri kan ilacı kullanıyorum folik asit ten sonrada vitamin ilacı kullanıyorum DEcavit kullaniyorum
aysenr9918 Pamuk Doktorum GEBYFOL önerdi ve D vitamini önerdi 20.haftama kadar kullandım şu anda gerek duymadığı için bıraktık
iclaaall13 Leylmom balık yiyemiyorsan innate dedi ama yiyorsan elevit yazıcam dedi ben balık oldum olası yiyemediğim için innate içiyorum
Ilkannelik41 İlk aylarda folik asit kullanıyordum b 12 düşüktü igne vuruldum şimdi d vitamini omega demir kullanıyorum