Zeyzey055 Busenazzzzzz kullanmiyorum.ama arastirmistim doktor onermisti bana da omega 3 yok içinde kullanılabilir ben ilaç içmediğim için almadim
Hatisss Pamuk ilk üç ay folik kullandım. 12. Hafta omega 3 başladım. 16. Hafta demir ve d vitamini başladım. 18 haftadayım. Magnezyum verdi. Enfeksiyon varmış antibiyotik başladım bugun. Folik hariç hepsini her gün içiyorum.
Ezgi-48 İlk aylarda folik asit ve decavit kullandım şuan 19+2 haftalığız decavite devam ekstra D vitamini ve gynotardyferom kan ilacı kullanıyorum
handeserdes önce folik asitle başladım. sonra b vitamini düşük çıktığından demirle birlikte ona devam ettim. 28.+1deyim. şu an omega 3 ve demir kullanıyorum
Busra--54 Pamuk ilk üç ay Folidoce diye bir folik asit kullandım sonra decavit magnorm ve d3 verdi sonrada kan ilaci ekledi gyno Ferro bunları kullanıyorum
xbebegimx Pamuk 14. Haftaya kadar folbiol , 14ten sonra gyno ferro sanol dmir hapi, innate pronatal omega 3, ocean d vitamini.
Badem_gozlum_ Folidoce kullandimdi 12ci haftaya kadar . Vitamin olarak şuan devit 3damla ve Regenesis Max OMEGA 3takviyeli mineral kullanıyorum bu güzel devlet karşılamıyr ama iyi bı ilac
yenianneaday Badem_gozlum_ folidoce kullanıyordum bir doktorum 10.haftadan sonra bırak regesis maxa geç dedi diğer doktor 12. Haftaya kadar folidoce devam et dedi kararsız kaldım bende
Gzd11gzd Pamuk ilk 3 ay folik asit olarak folbiol kullandım. Şimdi ocean mummy kullanıyorum icinde omega 3 , multivitamin ve multimineral var memnunum.
Cekilmezbirkiz Pamuk elenatal2 kullanıyorum ama decavite başlamayı düşünüyorum ayrıca devit verdi henüz demir başlamadık belki ihtiyacım yoktur bilmiyorum
MuazzezKara_ Bir-orhn yok çok şükür stres yapmıyorum Allah büyük yA düzelir elbet evet dikkat ediyorum teşekkür ederim 🤎
Simge_celen_ozyildiz_ Pamuk demir ilacı, magnezyum,d vitamini, coraspin (extra olarak tiroid ilacı birde)