asli2508 Deletedmom_85 Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım 🤲♥️ bol bol Meryem suresi dinleyebilirsiniz transferden sonra ☺️
Aysuaydin_03 asli2508 yine aynı şekilde tüp bebek embriyoları genetik teste yolluyorlar sağlıklı embriyo ya bakıyorlar 3 tane düşük yaptım bu tedavi yöntemini önerdiler bize
asli2508 Aysuaydin_03 Evet sordular bunu ama biz istemedik. Dediğim gibi sonradan DNA ları bozulabiliormus. Ondan dolayı yaptırmadık
asli2508 Aysuaydin_03 Bize sadece şey sordular Amerika’ya gönderiliyormuş embriyolar istermisiniz diye DNA’larına hastalıklarına felan bakılıyormus. Ama biz istemedik daha doğrusu önerilmiyor. Çünkü çok fazla işlem gördüğü için DNA sı zaten bozuluyormuş. Ve bebek saglıklıysa da sakat vs olabiliyormuş.
Aysuaydin_03 asli2508 bize son çareniz bu dediler,, çünkü hep sağlıklıksız bulundu kendi olan gebeliklerimiz
Didemcann asli2508 biz de pgt li tüp bebek yaptırıyoruz kesinlikle böyle birşey duymadık çok saçma suan çoğu doktor zaten kesin sonuç almak için her ne olursa olsun analize yolluyor ki böyle bi risk olsa mutlka ailelere söylenir diye düşünüyorum
asli2508 Aysuaydin_03 anladım canım o zaman denemekte fayda var. Belki hepsi bir olmaz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Özel hastanede mi yaptırdınız öncekileri
asli2508 Aysuaydin_03 Evet devlet hastanesi olduğu için rapor çıkarttım rapor için bazı şartlar var eğer şartlara uyuyorsan devlet çoğunu karşılıyor. Ve gerçekten maddi yönden bu süreçler insanı çok zorluyor. hastane sadece opu için işlem ücreti aldı. Bi de senelik embriyo dondurma ücreti varmış ama onunda çok fazla olduğunu sanmıyorum.
Kivircikkuala asli2508 çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende bu süreç için hazırlanıyorum sma kan sonucu bekliyorum çıkınca mevzuat gereği iki kez aşılama sonra tüp bebek yapacaklar . Ve ben tek tüplüyüm 🥲 İnşallah bende güzel sonuçlar alırım
asli2508 Kivircikkuala amin Allah razı olsun. İnşallah en kolay yoluyla güzel sonuçlar alırsınız. Belki aşılama tutar Rabbimin takdiri hiç belli olmaz
pnraks asli2508 merhaba Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 💓. Devlet hastanesinde yaptırmak için şartlar nedir acaba 🙏
Kivircikkuala asli2508 benim tüplerim tıkalıymış ameliyat oldum tek tüp açılabildi . İnşallah Rabbim artık benimde yavrumla kavuşmayı nasip etsin 🫶🏻
Anne1-9 asli2508 İnşallah sağlıkla sonunu görürsünüz Bende düzceden gittim 3 sefer transfer oldum fakat tuttu 35 40 günlük arası 3 ü de düşükle sonuçlandı Çok dikkatli olun tuttu rahatlığı gelmesin yani
asli2508 Anne1-9 Dikkat etmeye çalışıyorum ilaçlarımı düzenli kullanmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirim. 4 buçuk yıldır bizde bekliyoruz 🥺
Anne1-9 asli2508 İnşallah canım bizde 4 yıldır bekliyoruz Hiç Bi sıkıntı çıkmamasını rağmen 3ü de düşükle sonuçlandı Sonra Allahım verdiği bir mucizeye kendiliğinden hamile kaldım mucize ötesi yanii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Pglc asli2508 ne kadar güzel anlatmışsınız sürecinizi, bir tüp bebek annesi olarak sizi anlayabiliyorum. Umarım sürecinizin geri kalanı da su gibi akıp gider ve en hayırlı zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. ✨
Kivircikkuala mmeliikee gidiyorsunuz eğer 1 senedir olmadıysa infernelite bölümüne bakıyorlar inceliyorlar ondan sonra
asli2508 mmeliikee direk tüp bebeğe karar verilmiyor. Aşamaları var en son çare tüp bebek gözüyle bakılıyor. Eğer erkek adayında çok ciddi sorun varsa direk tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Ama öncesinde ilaçlarla aşılamayla vs deniyorlar.