• SağlıkGebelik
  • Beta hcg 2657 çıktı ama ultrasonda kese gözükmedi bu durumu yaşayanlar var mı??

bridenez benimde geç gözüktü endişelenmeyin biz 7. Haftada gördük düşünün yani

Teşekkür ederim ☺️ her kadında farklı gözüküyor o zaman 💁🏻‍♀️ Cnsu11

Beta 1088 doktor hamilelik oladabilir olmayada bilir dedi adetim 6 gecikti hamilemiyim acaba

Brn27 her 2 güne bir beta ver sağlıklı artarsa hamilesin

bridenez kesenin beta ile hiç bir alakası yok 7. Haftaya kadar kesin görmüş olursunuz 😊

Brn27 1000 betayla nasıl gebelıgınızden şüphe ediyor o doktor nasıl bir doktor ayyyyyyyy sınır oluyorum öyle doktorlara sacmalık ya tabıkı hamılesın barız hamılesın yanı sağlıkla ilerlesın kuzum❤️🌺

Hayalim1_ bence dış döllenmeden dolayı öyle demiş olabilir doktor çünkü benim de öğrendiğimde 2713 dü doktor aynısını demişti

Gm1709 tmm aşkım ıkı günde bir verır ama bu gebe olup olmamasını anlamak için degıl sağlıklı olup olmadığını anlamak içindir benmı yanlış bılıyorum benı aydınlatın 5 ve üzeri gebelıktır ben 30 ile ogrenmıstım ve bana gebesın çok yeni demiştı doktor çok erken ögrenmıssın demıstı ve evet benımkıde geç döllenmeydı ama 1000 olan değere gebeden şüphe duymazsın beyaa

Brn27 nasıl saçma bi kelıme bu ya kağıda bakarsan gebesın bana sorarsan degılsın ne demek sen kagıttakıne bakarak hareket etmen lazım nasıl doktorlar var ya canım kusura bakma sinirim sana değil o doktora kusura bakma cidden sinirim bozuldu

Hayalim1_ yok canım sen zaten haklısın da kimyasal gebelik dediğimiz olay da gebelik çeşidi sayıldığı için doktorlar bizim gibi değil kendi bildikleri gibi konuşuyor yoksa bize kalsa 5 i geçen hamile 😂 düşün ben 2713 betaya hamile olmayabilirsin dedi diye korkudan ağlamıştım 😂😂😂

6 yıldır bu anı bekliyorm ve böyle demesi aklımı karıştırdı

Hayalim1_ sinirden o an agladm eczaneye sordum sen hamilesn dedi test pozitif dedi nasl hamile olmazsın dedi

Gm1709 bu doktorlar çok boş konuşuyor beaaa akıllısı bizi bulmaz delısı pesımızden ayrılmaz benı ıyıce sıktı doktorlar ben bir ara genetık testı vermıstım doktora gösterdim kan pıhtılaşması varmı hocam diye yok yok onemlı bişey yok dedi burda sonucu kızlara gösterdim pıhtılaşma var dediler çoğu kısının başına gelmiş bu olay bu doktorların başından savma olayı benı bitiriyor ya

Brn27 yanı sacmalık gerçekten çiçeğim o doktora ımkanın varsa gitme bir daha sadece kafa karıştırır başka bişey değil

Hayalim1_ 7 ay boyunca aynı doktor kontr altında devam ettim bundan 3 yıl önce tek yumurta ikizi hamileydm gayet iyi ilerliyor die her defasında aynısını söyledi 7 aya girince kalpleri durdu ikisininde öldü karnmda soruncada beni hatalı buldular ben kontrol ederken gayet sağlıklıydi dediler ben çok istifra ettim için bana sürekli serum takıyor ben ondan şüphelndm ama bir şey elde edemedim acı cektimle kaldım

Brn27 oncelıkle başın sağ olsun bacım çok üzüldüm zor bilirim bende ıkı sefer düşük yaptım anlıyorum seni peki her defasında aynı doktoralı gıttın eğer aynı doktorsa sana tek tavsiyem hemen degıstır o doktoru bak ben İstanbul’da yaşıyorum ve emin ol onlarca doktor gezdım gıtmedıgım hastane gıttıgım hastanede gorunmedıgım doktor kalmamıştı ama içime sinmeyınce napayım yanı suan son bir doktor var gıtmek ıstedıgım çok guvenıyorum birde ona gideceğim inşallah ❤️🌺

2995 beta ile karından değil alttan muayene ile görmüştüm. 4+4 günlükken

@“Hayalim1_”#p27965997saollasn seninde başın sağolsun hep ona gittim sadece arada bir devlet hastanesine gittim bende İstanbul’da oturuyorm Pendik’te Çamçeşme de Cihan tıp merkezi gitmiştim