• SağlıkGebelik
  • Beta hcg 2657 çıktı ama ultrasonda kese gözükmedi bu durumu yaşayanlar var mı??

Hayalim1_ 7 ay boyunca aynı doktor kontr altında devam ettim bundan 3 yıl önce tek yumurta ikizi hamileydm gayet iyi ilerliyor die her defasında aynısını söyledi 7 aya girince kalpleri durdu ikisininde öldü karnmda soruncada beni hatalı buldular ben kontrol ederken gayet sağlıklıydi dediler ben çok istifra ettim için bana sürekli serum takıyor ben ondan şüphelndm ama bir şey elde edemedim acı cektimle kaldım

Brn27 oncelıkle başın sağ olsun bacım çok üzüldüm zor bilirim bende ıkı sefer düşük yaptım anlıyorum seni peki her defasında aynı doktoralı gıttın eğer aynı doktorsa sana tek tavsiyem hemen degıstır o doktoru bak ben İstanbul’da yaşıyorum ve emin ol onlarca doktor gezdım gıtmedıgım hastane gıttıgım hastanede gorunmedıgım doktor kalmamıştı ama içime sinmeyınce napayım yanı suan son bir doktor var gıtmek ıstedıgım çok guvenıyorum birde ona gideceğim inşallah ❤️🌺

2995 beta ile karından değil alttan muayene ile görmüştüm. 4+4 günlükken

@“Hayalim1_”#p27965997saollasn seninde başın sağolsun hep ona gittim sadece arada bir devlet hastanesine gittim bende İstanbul’da oturuyorm Pendik’te Çamçeşme de Cihan tıp merkezi gitmiştim

Brn27 Pendik’e geldim ama oranın doktorlarını o kadar iyi bilmem ben Cerrahpaşa tıp fakültesine gıtmıstım prof doktora gittim malın tekı çıktı bir dahada gıtmedım suan özel Rami hastanesine gideceğim ama bir seferlık giderım çünkü uzak ama burda tanıyıp bildiğim bir doktor daha var özel güney hastanesinde Songül hoca diye hamıle kalırsam ona gıdecegım çünkü rahatlıkla guvenebılecegım iki doktordan biri o

Sevgi1985 aşkım çok doktora gıttım yazsam uzun olur ama guvendıgım ıkı doktor var özel Rami hastanesinde nehır hoca özel güney hastanesinde Songül hoca çok guvenılır doktorlar

Hayalim1_ inşallah herşey istediğin gibi gider güzel doktor denk gelirsin
            Yüzyıl Hastanesi’nin de kadın doğum güzel söylüyorlar

Brn27 benim gecikme baya olmuştu ultrasonda görmedi kanama lekelenme vardı gebelik yok dedi alttan bakmaya müsade etmedim ilk gebeliğim öyle düşük oldu çünkü kanda 2500 öü ne çoktı 10 gün sonra kalp atışı duyduk çok şükür 😍🥰sabret canım

Brn27 yüzyıl da oturuyorum kuzum burda çok doktora gittim Esenler Kadın doğumda gıtmedıgım doktor yoktur Cerrahpaşa da da çok doktora gittim yeni iklim var obada gıttım Bağcılar özel var onada gıttım güney hastanesine de gıttım Songül hocadan çok memnunum birde Rami hastanesinde nehır hoca var ona da gıdecegım yakın zamanda ablam ıkı dogumunuda nehir hanım da yaptı çok memnun kaldı bende ona gideceğim ama doğumu orada yapamam uzak çünkü 😏 Songül hanıma gideceğim inşallah ha bıde bu kadar saydığım hastane ve doktordan birtek ıkı doktordan memnun kaldım haa😂😂

Brn27 avıcenna hastanesi var birde özel burada bana yakın oranında iyi olduğunu söylüyorlar Nilüfer hanım varmış çok memnun kalmışlar o hocadan aklında bulunsun dedim canım 😍❤️

8 gün sonra

evet 5,5 haftalıkken detaylı ultrasonda gözüktü kese 🤰🏻Gm1709

evet bende 5 buçuk haftalıkken detaylı ultrasonda gözüktü kesem çok şükür beta değerim de 3556 oldu bir günde 🤰🏻 Prensesannesi96

bende pazartesi günü için randevu aldım kalp atışını duyar mıyız acaba 6+6 oluyor pazartesi günü 🤰🏻🩷 Masalll06

bridenez rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰