Ask-bebegim Bbbsr bende 14.haftaya girdim 4 kilo almışım 1 kilo fazla dedi doktor. Gece yiyip yatıyorum gün içinde biraz dondurmayı fazla yiyorum oyuzden biraz dikkat etmeye başladım ama çok zor gibi.tuzlu şeyler pek tuketmemeye çalışın ve bol su için ödem tutmaması için
Bbbsr Ask-bebegim bu aralar tuzlu şeyler cok canım istiyor özellikle tuzlu erik. Limonlu su içsem faydası olurmu acaba
Ask-bebegim Bbbsr canım tuzu bırak istersen ilerleyen haftalarda çok zorluk cekersin gerçi sana diyorum ama bende 14.haftadayim bol tuzlu limonlu salata hatta 2 gün önce tuzlu erik çekiyor cidden canım ama tuzdan uşak durmamiz lazım ben dikkat etmeye başladım yoksa heryerimiz şişecek iyice diğer haftalar bizi çok zorlar
Haticetplu_123 Bbbsr ben 13. Haftadayim tuzlu erik canım istedi yedim tansiyonum tavan yaptı bir haftada zor düzeldi tuz kullanma
Nur2626 Ya napcaz kızlar ben 11 haftalığım 5 kilo almışım ilk gebeliğimde çok yemezdim bunda gece yiyip yatıyorum doktor eyvah eyvah dedi hatta
Ask-bebegim Nur2626 of evet gece yiyip yatma işi mahvediyor bizi büyük ihtimal. Ama yemeğinde hem midem ağrıyor hem mide bulantım oluyor.
Serendipty Bbbsr ben de 14. Haftamdayım kilo almayı birak verdim bile dikkat edin kilo alamk iyi değil
91mer Bbbsr Bbbsr ödemdir o . Benimde ellerimde ayaklarımda oldu ödem . Birde el ayak bilek kısımlarındaaa misal bastır bolgeyeee orası beyaz kakıyorsa o kesin ödemdir :))) birde bende sağ bilekte ödemdennn dolayı sinir sıkılması oldu öden sinire baskı yapıyır 2 haftadır bileğimmmö fena agrıyır ve ilaç yok kullanmaıyırummm bu sekılde devam edecek
Hzky2010 Bbbsr bazen tansiyon değerleri çok fırlayıp idrarda protein kaçağı galan olabiliyor yani eğer çok şişliğiniz varsa bi tahlil verin normalde aslında böyle durumlarda doktorlar direk yapıyorlar ama
91mer Bbbsr her gebelik farklı 😌 şekerinize dikkat edin oda yüksek çıkınca birden şişlik ve kılo alımı yapıyır
Serendipty turkuaz_ sbah kahvaltıyı tam yapıyprum öğlen 2 ye kadar yemek yemem sadece kefir içiyorum bir bardak 2 de biraz yemek yiyorum ama bir tabak. Akşam da yemeğimi tam yiyorum. Saat 7 de. Sonra hiçbir şey yemiyorum bazen 9 gibi meyve o kadar
Hilalclk Gün içinde Suyunuza biraz limon sıkıp içebilirsiniz ödeminiz varsa faydası olacaktır tansiyonuzu arada kontrol edin yüksek çıkıyor mu düzenli limonlu su hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna da faydası var yengem hemşire o demişti limonlu su iç Diye