Aybk_11 eğer iyi birine denk gelirseniz alıyorlarmış
Konya şehir hastanesinde doğum yapan var mı ?
AyFa1608 Rabb’im bebeğinizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah çok zor bir durum bizde başlarda çok üzüldük şimdi sıkıntı yok şükür onlar için herşeye değer ☺️
Sacmalama_engiinn hayırlı olsun herşeyi anlatmışsiniz teşekkür ederim ☺️ çok kötü şeyler duydum açıkçası o yüzden biraz korktum
Aybk_11 bebek hep yanında oluyor canım bir yere götürmüyorlar
Selcennnn korkulacak bisey yok bence gayet ilgili ve güzel davranılar
Sacmalama_engiinn teşekkürler gerçekten baya kafam rahatladı
Mete bertizlioglu gerçekten iyi bir doktor kadın tercihi olan kişiler ameliyat anında her şekilde erkek giriyor ameliyata bu bir gerçek sezeryanda tercih edilebilir birisi hastanenin odaları gerçekten güzel diğer hastanelere nazaran tahliller konusunda da iyi olduğunu düşünüyorum fakat personeller rahat ama kişiden kişiye değişiyor Konya’da her hastanede bu sorun var malesef nereye gitseniz karşınıza asistanlar çıkıyor ve bu durum gerçekten çok acı verici ben Meram tıpta özel muayene ücreti ödeyip de kendi doktorumun bana bakmadığını da bilirim asistanlar bakıyor ona rağmen gitmek isteyeceğim son hastanede Meram tıp birde şehir Hastanesi’nde Dilay gök korucudan uzak durun.
Selcennnn en son 400 dü kızım 5 buçuk aylık oldu muhtemelen 6-7 ay önce gitmisimdir en son
Selcennnn 3.sezeryanimi şehir hastanesinde sevcan sarikaya da yaptim.ozel hastaneden hic farkı yoktu..asiri memnun kaldim bu kadar beklemiyordum.tek kisilik mocaman odada kaldim kendim de secmedim cogu odalari tek kişilikmis.hemsireler çok ilgiliydi .dogum sonrasi ilac saatleri tansiyon olcme zamanlari cok dakiklerdi.15 dk da bir tansiyon olctuler.vala ben ck memnun kaldim.. bebegimde uc gun kuvezde kaldi sariliktan anne oteli doye bir uygulama var bn cikis yaptigim icin evden gelip gitmek zor oluyor diye anne otelinde konakladim uc ogun yemegi de verdiler.orasida iki kisilikti odalar.
Selcennnn 3.sezeryanimi şehir hastanesinde sevcan sarikaya da yaptim.ozel hastaneden hic farkı yoktu..asiri memnun kaldim bu kadar beklemiyordum.tek kisilik mocaman odada kaldim kendim de secmedim cogu odalari tek kişilikmis.hemsireler çok ilgiliydi .dogum sonrasi ilac saatleri tansiyon olcme zamanlari cok dakiklerdi.15 dk da bir tansiyon olctuler.vala ben ck memnun kaldim.. bebegimde uc gun kuvezde kaldi sariliktan anne oteli doye bir uygulama var bn cikis yaptigim icin evden gelip gitmek zor oluyor diye anne otelinde konakladim uc ogun yemegi de verdiler.orasida iki kisilikti odalar.onluk de veriyorlar herseyi cikartiyorsun basina da bone veriyorlar kapalida olsan acikta olsan.kiyafetlerini ailene teslim ediyorlar .sen odana gecmeden cocugu ve kiyafetleri gitmis oluyor odana
Gamzelinko mesela neyi yanlis soyluyorlar ve doktorunuz kimdi
Ayser42 niye öyle dedin şimdi ne yapıyorlar ki
3prens1prensesmom iki kişiye gittim biri erkek biri kadındı hicc sevmedim usg de çocuğumun böbrekleri sorunlu dediler okadar üzüldüm okadar ağladım ki hakkımı helal etmiyorum özel hastanede hep gittiğim doktoruma söyledim baktı doktorum bişey yok dedi ve önüme gekene diyorum asla gitmeyin oraya diye .
Gamzelinko bence doktortan doktora fark var diyelim. Sehir hastanesinde sevcan hanimda dogum yaptim 7 ay once. Simdide 15 temmuz hastanesinde nurullah beye gidiyorum ve gebeligim riskli oldugu icin muazzam ilqileniyor. Bazi doktorlar insanliklarindan nasibini almamis doktor olmayi haketmiyor digerleride onlar yuzunden karalaniyor gbi geldi…
3prens1prensesmom kesinlikle katılıyorum bn d şehir hastanesinde dogum yaptim ,20 gün önce.sevcan hanimda ..o kdr tatli dilli bir bayandi ki ck memnun kaldim Allah’ım böyle doktorlarin sayisini cogaltsin inşaallah 🤲
3prens1prensesmom 15 temmuzun aciline de gittim hiç ilgi yok küçümser gibi konuşuyorlar halden anlama yok ya bana öyle denk geldi bilemiyorum hiç hiç sevmedim
Ben yaptım suyum gelmişti acilden girdik sancım yoktu 1.5 güne yakın suni sancı verdiler açılmam tamamlanmadı kendimi ağlaya ağlaya sezeryana yollattım. Acili zaten berbat. Çok iyi ebeler de vardı doktorlar da vardı bir o kadar kötüleri de vardı yani bence şans işi ben uzun süre hastanede kaldığım için 3 nöbet değişimi gördüm hepsini tattım