aybarsaybuke iyiymiş canim valla hadi hayırlısı olsun hakkında insallah olur🙏
Silivri kadin hast.ile ilgili dr tavsiyesi
Birhayalimvr Ahmet beyden benim 2-3 tanıdığım hamile kaldı zorlu sezaryen denilenleri bile normal doğumda güzelce dogurttu duygu hanımı da çok beğeniyorlar anadolu da merve hanımda çok ilgili
Duygu hanımı çok duydum bende ona baslicam onumuzdeki ay insalah
aybarsaybuke canim tekrardan merhaba asılama olmuştun.öncesinde klomen çatlama iğnesi filan tedavisi olmuşmuydun. Ne gibi bir sıkıntı vardı canim merak ettim ya bende nereden başlayacağımı bilmiyorum pek bilgimde yok amh düşüklüğü var bende sadece
Evrem990 merhaba canim bugun adet oldum yine bu ay hüsran baktim randevular dolu devlete murat incele aldim canim.Bende amh 0.97 di 5 ay önce polip alındı başka sorun yok dediler. Senin ne gibi sıkıntın var
Birhayalimvr pcos var bende. Evet klomen artı iğneler ile büyüttük adetin 3.günü başladım ilaclara
Birhayalimvr yok ben hamileyim takip içjn gidicem canim.çok geçmiş olsun.
Evrem990 tamam canim bn yanlış anlamışım
aybarsaybuke canim merhaba sen duygu hnmda asilama olmustun merak ettim naptin
Birhayalimvr tuttu ama maalesef kese gelişmedi kürtaj oldum
aybarsaybuke aa cok uzuldum kuzum benim ya hakkinda hayirlisi olsun vardir canim bundada bir hayir bende onumuzdeki ay gidicem
Birhayalimvr teşekkür ederim inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize rabbim
aybarsaybuke amin canim ben de haftaya duygu hanıma gidicem canim klomen için ilkkez denemek istiyorum ama adetin kacinci günü gitmem gerekiyor bu hormon testlerine bakıyor mu ?
Birhayalimvr anadolu hastanesi silivri duygu yardım öneririm süper bir doktor
Birhayalimvr 3 günü git test vs eksik varsa ister naşlar tedavine
Dekrsz çok teşekkür ederim canım benim sende mi tedavi mi görüyorsun