Birhayalimvr Merhaba kızlar gebe kalmak için uğraşıyorum fakat 1 yılı geçti olmadı. Doktor tavsiyesi istiyorum bebek tedavisi için gittiğiniz doktor var mi yada çevrenizde giden duyduğunuz
aybarsaybuke Birhayalimvr ahmet giraya gittim olmadı. Bugun duygu yardımda aşılama oldu süreçtende memnun kaldım bilginiz olsun
Eliifle98 Birhayalimvr Ahmet beyden benim 2-3 tanıdığım hamile kaldı zorlu sezaryen denilenleri bile normal doğumda güzelce dogurttu duygu hanımı da çok beğeniyorlar anadolu da merve hanımda çok ilgili
Birhayalimvr aybarsaybuke canim aşılama yaptığını hiç bilmiyordum maliyeti ne kadar tuttu ilk başka yöntem denemismiydin
Birhayalimvr aybarsaybuke canim tekrardan merhaba asılama olmuştun.öncesinde klomen çatlama iğnesi filan tedavisi olmuşmuydun. Ne gibi bir sıkıntı vardı canim merak ettim ya bende nereden başlayacağımı bilmiyorum pek bilgimde yok amh düşüklüğü var bende sadece
Birhayalimvr Evrem990 merhaba canim bugun adet oldum yine bu ay hüsran baktim randevular dolu devlete murat incele aldim canim.Bende amh 0.97 di 5 ay önce polip alındı başka sorun yok dediler. Senin ne gibi sıkıntın var
aybarsaybuke Birhayalimvr pcos var bende. Evet klomen artı iğneler ile büyüttük adetin 3.günü başladım ilaclara
Birhayalimvr aybarsaybuke aa cok uzuldum kuzum benim ya hakkinda hayirlisi olsun vardir canim bundada bir hayir bende onumuzdeki ay gidicem
Birhayalimvr aybarsaybuke amin canim ben de haftaya duygu hanıma gidicem canim klomen için ilkkez denemek istiyorum ama adetin kacinci günü gitmem gerekiyor bu hormon testlerine bakıyor mu ?