Tubasade Deletedmom_50 amin canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun büyüsün güzelliklele dolu yılları olsun inşallah ❤️Evet canım ilk gebeliğim bakalım hayırlısı ile doğsun ❤️Senin de ilk gebelik mi🥰
Deletedmom_50 Tubasade hayır canım ilkim.7 haftalik düşük oldu bu ikinci gebeligim amin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah 💕❤
Tubasade Deletedmom_50 çok geçmiş olsun canım benim .Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin evladına.su an kız mı erkek mi peki🥰
Tubasade Deletedmom_50 masallah ne güzel ❤️Ben canakkaleliyim ama lüleburgaz da yasıyorum sen nerelisin canım 🥰
Fik Deletedmom_50 https://faydayarar.com/hamilelikte-sazan-baligi-yenir-mi-gebelikte-sazanin-faydalari-zararlari/ Sazan balığı ile ilgili bir yazı buldum kuzu bir bak istersen
Fik Deletedmom_50 yazan bilgiye göre evet kuzu ama ben bilmiyorum doktora yazabilirsen bir yaz derim ☺️ iyi pişmiş olması lazım diyor ona dikkat et
Deletedmom_50 Fik evet iyi pişmiş yediğim zaten de kuzum yazamam ki devlet doktoru sen kendi doktoruna soramazmisin aceba