Deletedmom_50 TugSozTan iyi de attığın balıklardan yemedim ki belirtiyo hangisi yenilmiyecegini zaten
Esracigdem Deletedmom_50 ben göl balığı diye biliyorum. Göllerde cıva oranı yüksek olduğunu sanmıyorum
Deletedmom_50 Esracigdem vallaa ne biliyim canim kontrolun ne zman benden önce gidecek varmi aranızda doktora sorsanız size zahmet
TugSozTan Deletedmom_50 öncelikle ben size bu balıklardan yediniz mi dedim ? Gebelikte hangi balık yenmez diye caption açmışsınız cevabını verdim
TugSozTan Deletedmom_50 hanımefendi açıklaması yazıyor ya attığım ekran görüntüsünde. Sorunuz hangi balık yenmez ekran görüntüsünde hangisi yenir hangisi yenmez yazıyor neden hangisinin yenip hangisinin yenmeyeceğinin sebebide yazıyor. siz nasıl bir açıklama bekliyorsunuz
Deletedmom_50 TugSozTan o attığın balıkların hiçbirini yemedim ben sadece onlar mı yenilmezmis onu anlamadım yani yoksa anladım anladım yazılanları okudum zaten ayrıca sert çıkılacak bisey de yok
TugSozTan __mom1 ben risk almamak tadına hamileliğim boyunca sadece iki kere yedim ton balığı. Artık hiçbir şeye güven olmuyor cıva yok yazıyolar gidip başka isimle içeriğe ekliyorlar o yüzden çok sık tüketmemek gerek bence