Deletedmom_50 Elif_p burda dip balik yenmez cıva içerir felan yaziyo bende korktum açıkçası riskli Bi hamileliğim var zaten ondan dolayı kuzum ya
Elif_p Deletedmom_50 sazan balıgı dip balıgı değil ki yani kılıç orkinos falan öyle diye biliyorum doktoruna sor istersen bir
Deletedmom_50 Deletedmom_116 canim ben senin profile baktım ama çocuğun ne durumda iyidir inşallah geride kalmış felan gördüm ama
Deletedmom_116 Deletedmom_50 Gelisimi durmuş duzneli sancım çıktı yarın bakilcak Yükselmişti sancım Yoksa ben isteğe bağlı sezeryan isterim onun dışında iyi bebegim
Deletedmom_50 Elif_p aynen netten de baktım yaziyo Bi kaç çeşit canim kontrolde sorarım ona göre bida tuketmem ya
Tubasade Deletedmom_50 yine bir danıs ben sormadım gerçi kendisi söyledi hafrada 2 balık ye ama büyük balık yeme diye ama bi danış bakalım ne diyecek
Deletedmom_50 Tubasade kontrolde sorabilirim canim daha pazartesi günü gittim ayrıca ondan öncesinde de yemiştim yani bi sıkıntı yaratsa belli olurdu galiba ben kendi kendime korku yaratiyorum sanirim
Deletedmom_50 Deletedmom_116 anladım canım hayırlısı olsun hakkında sağlıkli sihatli kucağına alırsın inşallah
Tubasade Deletedmom_50 yok yok bisey olmaz hemen öyle hiç merak etme belkide yemenin faydalı olduğunu söyleyecek her doktor aynı olmuyo biri önerirken diğeri önermiyor ama endişe etme ❤️
Deletedmom_50 Tubasade aman ne biliyim canim 25+3 haftalik hamileyim hamileliğim boyunca sadece balığı iki kez yedim misal düşün 🤣🤣🤣
Tubasade Deletedmom_50 ayyy aman nolcak sanki diğer yediklerimiz cok sağlıklıymıs gibi sürekli diken üstündeyiz ye kız yarasın bebişine 😂❤️
Deletedmom_50 Tubasade He vallaha canim bende öyle diyorum sanki diger yediğimiz şey çok yararlı gibi 🤣🤣🤣aminn inşallah yarar canim 😘😍
Deletedmom_50 Tubasade Hım.aynen canim çok yeniymis gerçekten canim hayırlısı ile Rabbım devamını getirsin inşallah ilk gebelik mi
Tubasade Deletedmom_50 amin canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun büyüsün güzelliklele dolu yılları olsun inşallah ❤️Evet canım ilk gebeliğim bakalım hayırlısı ile doğsun ❤️Senin de ilk gebelik mi🥰