Elif_p Deletedmom_50 canım benim bildigim dipteki cıva oranı yüksek balıklar yenmiyor ama bana doktorum tür olarak şunu yeme demedi hiç her balıgı da yedim
Tubasade Deletedmom_50 büyük balıklar önerilmiyor sanırım bana da doktorum olabildiğince küçük olan balıkları tercih et demişti büyüklerde ağır metaller oldugu için önermedi bende pek balık yiyen ve seven bir değilim ama sardalya hamsi tarzı istersen bi doktoruna danış
Esracigdem Deletedmom_50 ben göl balığı diye biliyorum. Göllerde cıva oranı yüksek olduğunu sanmıyorum
Deletedmom_50 Elif_p Hım anladım canım tür olarak nette gözüküyor ama ne kadar doğru aceba bilmiyorum
Elif_p Deletedmom_50 bu zamana kadar somon yedim çipura yedim uskumru yedim ton balıgınu sordum doktoruma onda da sakınca görmedi
Elif_p Deletedmom_50 sorun olacagını sanmıyorum zaten tatlı su balıgı tazedir diye düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun 🌸
Deletedmom_50 Elif_p ben bu işten bisey anlamadim.garipsedim.bide buraya sorayım dedim.ozmn nie doktorlar haftada Bi kez balik yeyin derler anlamadim.ki
Deletedmom_50 Tubasade yok ya bende pek sevmem bazen kayinbabam8n kardeşi getiriyo yiyorum ama bilmiyorum yani bu gittiğimde doktoruma sorayım.netten baktım da iyi pistgi zaman yenilebilir yaziyo da bide buraya sorayim dedm
Tubasade Deletedmom_50 yine bir danıs ben sormadım gerçi kendisi söyledi hafrada 2 balık ye ama büyük balık yeme diye ama bi danış bakalım ne diyecek
Deletedmom_50 Deletedmom_116 ha ne biliyim hamilelik hormonu çok alinganim bu ara herseye alınıyorum canim kusura bakma 🤣🤣🤣
Deletedmom_50 Deletedmom_116 canim ben senin profile baktım ama çocuğun ne durumda iyidir inşallah geride kalmış felan gördüm ama