Bugünkü gebelik şekeri ölçümünde bir değerim yüksek çıktığı için doktorum diyet programı dahiliyeye yönlendirdi. Aranızda diyet programı uygulayan var mı kızlar. Zorluyor mu çok fazla yoksa normal mi ilerliyor süreç.

başta o çeşit ve yeme sıklığı zorluyor onun dışında fazla fazla doyuyorsunuz. 4 kaşık bulgur pilavı ya da makarna hakkın var mesela onun yanına et ya da tavuk salata vs. ara öğğnler 2 saat sonra, brn iştahlı olmama rağmen o kadar yiyemiyorum ekmek mesela 2 dilim hak vermiş bir dilim yetiyo bana

Poncik38 ben de yemeyi çok seviyorum. Bir de hep zayıf biriydim hiçbir zaman kısıtlama yapmadan yedim her şeyi. Şuan bir tık moralim bozuldu o yüzden. Bebisler sağlıkla doğsun da dayanicaz artık bir kaç ay🥺

dexter şeker ölçüm cihazı almanızı da önerdi mi acaba doktorunuz?

Bilgevural bende doktordan geliyorum benide dahiliye ve endokrin bölümüne gönderdi pazartesi inşallah çıkıcam bende dahiliyeye

dexter büyük ihtimal bana da önerecektir ölçüm cihazını. Pazartesi bir an önce gideyim bakalım

Poncik38 detaylı ultrasonda 26 Ağustos 1 Eylül arası demişti ama suan bebek 2 hafta önden gidiyormuş biraz da iriymiş. Daha erken mi olur bilemiyorum şuan. Size ne zaman olur dedi doktor tahmini

Ben de bugun diyete basladm gercekten cok zorlancam. Allah hepimizin yardimcisi olsn 😶