Hayalim2baby Hmyraltnts özelde söylüyorlar evet ilk oğlumu 12. Hafta da net bı şekilde ogrenmistim. Doktorumuz yoktu malesef ben göremedim 😏 sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🥰
anneoluyoruuumm16 Hayalim2baby valla ya bence de çok uzun ama tahmin değişmez herhalde genelde yapılan tahminler doğru çıkıyormus
Sacmalama_engiinn Hayalim2baby yok anam şimdi dursun 50 günlük bebemm var daha onun hakkından gelemiyorum o benim hakkımdan geliyor hjsdhsj
Omermomm_ Hayalim2baby biizz yakışıklı oğlumun içeride durmak istemediğini öğrendik geldik her şeyi yasakladı doktorum 30+1🙈
Yelizdurmus41 13+4 gittim kontrolde saklandı resmen göstermedi . Bir oğlum var ve aynı doktoruma gidiyorum oğlumda o kadar erken öğrendik ki bunu merak ediyoruz küçük bezelyemiz kendisini sakladı ve sakladığı için umarım kızdır diye kendimi teselli ediyorum 😂
35_tecrube Hayalim2baby bugundu görüşümüz prenses hanım gayet iyiymiş boyu kilosu herşey çok iyi dedi doktorum
gunesinannesi_ Hayalim2baby yarın 14+1 oluyoruz cinsiyet öğrenicez inşallah bebişim gösterirse tabi🥹🥰
tuq_ba Hayalim2baby 12+1 bende 🥰 salı günü gitcem ikili tarama testini de yaptıracam bakalım büyümüş mü cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorum 🤭
Kaderyuruk Hayalim2baby Hayalim2baby 16 haftalığız bugün gördük ama bebişimiz iki kontroldür kendini göstermiyor bizim cinsiyet 5. Aya kaldı galiba 😂🐣