anneoluyoruuumm16 Hayalim2baby 11+4 cinsiyet tahmini yapıldı ama netelsmesi için bir ay bekleyelim dendi Bugün gördük bebişimizi
Sesssi anneoluyoruuumm16 bugün benimde görüş günümdü şok olarak çıktım 12 de kız demişti 15 te erkek diyor 🙄bide güvenip alışveriş yapmıştım siz o hataya düşmeyin derim
Biyologannee Hayalim2baby benim hep 12 . Haftada soyledi cinsiyeti doktorum ve hep bildi 😅 ikinciye hamileyim. Biz yine detaylı ultrasona kadra bekledik alışveriş için ama ikisinde de bildi 😄
Hayalim2baby Sumeyye61_gokce İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🌹 heyecan korku hepsi vardır sizde şimdi ☺️
Hayalim2baby Mine-1 Ya dimi benim ikinci ama yine de ilk gibi heyecan var. ben göremedim malesef doktorumuz yoktu boşuna gitmiş oldum 😏
Hayalim2baby Hmyraltnts özelde söylüyorlar evet ilk oğlumu 12. Hafta da net bı şekilde ogrenmistim. Doktorumuz yoktu malesef ben göremedim 😏 sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🥰
anneoluyoruuumm16 Hayalim2baby valla ya bence de çok uzun ama tahmin değişmez herhalde genelde yapılan tahminler doğru çıkıyormus
Sacmalama_engiinn Hayalim2baby yok anam şimdi dursun 50 günlük bebemm var daha onun hakkından gelemiyorum o benim hakkımdan geliyor hjsdhsj
Omermomm_ Hayalim2baby biizz yakışıklı oğlumun içeride durmak istemediğini öğrendik geldik her şeyi yasakladı doktorum 30+1🙈