elvinsmomy Canım bende 34 haftalık sancılanıyorum arada karnımın yan tarafları bilmiyorum bu gün gidecem doktora İlk bebeğim 36 +5 doğdu 2300 gram iki doz ciğer geliştirici vurmuşlardı sezeryanda doğdu küvete girmedi çok iyi ağladığı için
alyapoyraz elvinsmomy darısı başıma inşallah canım kilosu iyi dedi doktor ama ciğerleri önemli dedi ikinci do, ciğer gelistiriciyi vurucklar bugün inşallah faydası olur
alyapoyraz Nurscl06 haklısın canım doktorda öyle dedi kilosu iyi önemli olan ciğerleri dedi bekliyorum bakalım sancıları durdurmaya çalışıyorlar durmazsa sezeryan alicak
Nurscl06 alyapoyraz Allah yardımcın olsun. Hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun . Sağlıcakla gelsin sabırsız sıpaa🥰❤️
alyapoyraz Nurscl06 doğum oldu malesef kuveze girdi bebeğim 😔ultrasondaki kilosuyla aynı değil 1800 doğdu dua edin bol bol kavusalim bebeğimle 😢
Zynpbal_ alyapoyraz yaa gerçekten mi moralini yüksek tut canım Allah şana bağışlasın sezeryan mi oldu
Nurscl06 alyapoyraz Rabbim tez zamanda sağlıklıca kavuştursun 🤲🏻🤲🏻 üzülme kendini dik tut çok zor ALLAH yardımcın olsun ama dua ve sabır inşallah kısacık kalır kuvezde sonra annesine kavuşur kuzum❤️🌹
Esrahmet alyapoyraz aaaa doğmuş çok geçmiş olsun. Hiç üzülme 2 kg nin altında olanları alıyorlar küveze çabuk toparlar inşallah . Şöyle düşün birde 37-38.haftalarda doğup ta küveze girebilirdi belli olmuyor bu kuvez işleri. Hiç korkma Allah büyük yakinda kavuşursunuz inşallah
alyapoyraz Zynpbal_ amin canım evet sezeryan oldum bebeği kuveze aldılar başka hastaneye sevk ettiler ben kaldım öyle
alyapoyraz Nurscl06 amin canım çok sağol insanın zoruna gidiyor yanımda yatanın bebeği agliyor falan kucagim boş hiç goremedim bile alıp götürdüler direk 😔😔
NUR-01 alyapoyraz ay aynı şeyleri yaşıyoruz postu bir an ben yazdım sandım. Sancım çıkıyor ben hissetmiyorum. 32+3 de ciğer geliştirici vuruldum. Bugün de kontrol diye gittim yine sancı çıktı 1 cm de açıklık varmis. Ama yapacak bişey yok deyip beni eve yolladı şuan 34+2 yiz. Yorumları şimdi okudum rabbim tez zamanda yanına almayı nasip etsin bebeğini. Doktorlar ne diyor ne kadar kuvezde kaldırmış
alyapoyraz NUR-01 amin canım inşallah senin bebeğinde bekler biraz ben sezeryan oluyorum o yüzden sancilar durmadı açıklık olmaya başladı o yüzden sezeryanim patlar diye doğuma aldı doktor bebeğimin ciğerleri gelişmediği için girdi kuveze inşallah toparlansam sütüm gelse de bebeğime götürsem
Nurscl06 alyapoyraz herşey yoluna girecek kuzum bak kendini motive etmen bebeğini beslemen lazım çok şükür ki dünyada ve yaşıyor beterin beteri var herzaman şükür ,❤️ rabbim yar ve yardımcın olsun ama kendine iyi bak. İnşallah kısa süre sonra koynunda olucak
NUR-01 alyapoyraz rabbim yardım etsin. Zor Allah’ım böyle imtahan etmesin. İnşallah benim kızım da biraz bekler ama sanki bende bu hafta doğum yapcam gibime geliyor açıklık başlamış durmaz bence
alyapoyraz NUR-01 inşallah ciğer geliştirici oldum canım ben sadece bir doz oldum ikinci doz doğuma girmeden vuruldu n kadar erken o kadar iyi Allah yardımcın olsun inşallah
alyapoyraz Dilankml bbegin haftası küçük ciğer gelişimi tamamlanmadigi için vuruluyor canım ciğerleri gelişsin diye ama benim bir doz dün vuruldu ikinci amaliyattan önce vuruldu geç oldu pek bı faydası olmadı
Esrahmet alyapoyraz 34+5 te kızım doğdu 2 tane ciğer gelistirici yaptılar. 2500 Gr 48 cm doğmuştu çok şükür küveze girmedi.iciniz rahat olsun kilosu fln gayet iyi gitmeyebilir küveze .
alyapoyraz Esrahmet kilosu ultrasonla aynı çıkmadı malesef canım 2200 ultrasonda çıkıyordu 1800 doğdu ve ciğerleri gelişmediği için aldilar kuveze inşallah toparliycak inanıyorum 😔🌺
alyapoyraz Esrahmet cano sağolsun yeter yavaş yavaş toparlanicaz minik savaşçı oğlumla inşallah Allah büyük kuvezde olması şuan onun için daha iyi belkide o kadar minik ki bana verseler zorlanirdim zaten ikimizde toparlanıp kavusucz inşallah 🥰💙