Zhrkrc Tulipati az önce üşenmedim.makarma haşladım koca nir tabak yedim 😃28+5teyiz acayip iştahım açıldı.acıkınca uyuyamıyorum bile. Şu anlık 7 kilo aldım
Tugraseda Tulipati herşeyden almanızı sağlıyo gayet doyurucu sağlıklı liste hazırlıyolar. Proteini sağlıklı yağları kalsiyumu herseyi eksiksiz alabiliyosunuz. Ne etim eksik ne sütüm listede maşallah. 21+5 oldm 2.5 kilo aldım daha. Ve zaten düşük kiloyla başlamıştım 56.8im aldığım kilolarla. Bence her gebe sağlıklı bi süreç için diyetisyenden yardım almalı
Kelle0129oekd Zhrkrc sen koca 1 tabak ben koca 2 tabak ekstra üzerine yoğurt dökerim salatalık ufalarım soğan ufalarım offfff yine canım çekti 😂😂😂😂
Havvaca Dr 17. Haftadan önce alınan kilonun bebekle alakası yok dikkat et beslenmene demişti. Ben yoğurt meyve süt ile değiştiriyodum çoğunlukla. Şu an 29+3 5 kilo aldım
dexter hamur işinden uzak dur, tam buğday ekmek tüket ve ara öğünleri atlama 2 saatte bir ara öğün ekle bunlar 1 porsiyon meyve ya da 1 kase yoğurt ya da 1 avuç kuruyemişle 1 bardak süt olsun. 8 aylık hamileyim 2 kilo daha zayıfım 😊
Tulipati Tugraseda herşeyden yiyerek koruyorsunuz demek ki çok güzel ya ben de yediklerimi kilo korkusu ile yiyorum ama bu ara öğün olayını yaparsam heralde az kazınır midem
Havvaca Tulipati çok zor oldu 😂 ama ikinci trimester biraz iştahsızlık ve tiksinme ile geçti onun etkisi var
Tugraseda Tulipati uzun süre açlık çekince bu sefer tabaklara saldırmak kaçınılmaz oluyo. Sabah 10da kahvaltı 13de ara öğün 16da ara öğün 18.30, 19 gibi akşam yemeği yiyorum yetiyo
Tugraseda Tulipati yemiyorum eğer cok açlık bastırırsa leblebi veya galeta yiyebilceğimi söyledi diyetisyen. Ama ihtiyaç duymadım bu zamana kadar
Sacmalama_engiinn Tulipati 55 kiloyla hamile kaldım çok yemekten doğuma 96 kiloyla girdim jshdje benim yaptığım hatayı yapma sağlıklı şeyler ye bence ben hep aburbubur ve tatlı yedim jsehsnw
oznr3434 Tulipati ben 20+2 yim buğün itibari ile toplamda 4 kilo aldım ama dikkat etmiyorum saldım valla