nergismom motherlion01 evet bir paketin içinde 9 adet vardı üç kere değişirim diye düşündüm günde zaten en fazla iki gece kalırım evdede orkid takarım diye düşündüm canım🙃
motherlion01 nergismom bende evde orkid takarım diye düşünmüştüm ama kanamam çok olur mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Allahkahretmesin1 motherlion01 depend alacaktım ama vazgeçtim hastanede veriyorlarmış zaten değiştireceğin zaman istediğinde getiriyorlarmış hemen evde de normal gece pedi kullanırım diye düşünüyorum
GokceMom_ motherlion01 depend tavsıye ederım cnım cok kullanıslı ve rahat hıc rahatsız etmiyor hamılelıgımden oncede kullanmıstım regl ıken kanamam cok olurdu şuan dogumdan sonra da depend kullanıcam
Golge98 Mumm91 şok da çok rahat bulursun 119 TL Bi paketi içinde l bedenin 10 tane xl bedenin 9 tane var kasaciya sordum sürekli satılan birseymis sürekli bulunuyomus
melike098 motherlion01 normal dogum olacaksa eger diger yanlardan cırtlı olanda da alabilirsin bende depend aldım kullanışlı rahat ama hastanede doktorlar doğum sonrası muaneye geliyorlar surekli giyip çıkarması sıkıntı oluyor yoksa evde kullanmak için depend cok kullanılışli
EUEUEU motherlion01 kesınlıkle depend kenarlarından yırtılarak cıkarılıyor zaten kullanım olarak cok rahat kendını daha iyi hissediyosun. Lohusa pedını deepend bittikten sonra kullanmıstım ama rahat değildi
melike098 motherlion01 hastane icin istersen yandan cirtli b3z al koy bi kac tane cantana çünkü dogumdan sonrada alttan bakiyorlar ve onu acmasi daha kolay ama depend yandan yirtip acican komple cikarsan bu seferde yataga kan falan bulaşıyor yoksa kullanmak icin cok rahat tek sikinti doktor muane ederken bi onu yırtmasi falan sıkıntı biraz
Simayy1 Doğumdan sonra zaten hasta bezi ile bezlendiign için ve sürekli değiştirmen gerektiği içinde veriyorlar çünkü çok kanama oluyor ilk gün , sonra aynı normal regl gibi lekeli kanama oluyor ped bile olur ben öyle yaptım çünkü
dilay_06 Golge98 şu an 65 kiloyum ama kalçam falan pek yok 32+4 ı’m hangi beden alsam belimden düşmez