Golge98 Mumm91 şok da çok rahat bulursun 119 TL Bi paketi içinde l bedenin 10 tane xl bedenin 9 tane var kasaciya sordum sürekli satılan birseymis sürekli bulunuyomus
melike098 motherlion01 normal dogum olacaksa eger diger yanlardan cırtlı olanda da alabilirsin bende depend aldım kullanışlı rahat ama hastanede doktorlar doğum sonrası muaneye geliyorlar surekli giyip çıkarması sıkıntı oluyor yoksa evde kullanmak için depend cok kullanılışli
EUEUEU motherlion01 kesınlıkle depend kenarlarından yırtılarak cıkarılıyor zaten kullanım olarak cok rahat kendını daha iyi hissediyosun. Lohusa pedını deepend bittikten sonra kullanmıstım ama rahat değildi
melike098 motherlion01 hastane icin istersen yandan cirtli b3z al koy bi kac tane cantana çünkü dogumdan sonrada alttan bakiyorlar ve onu acmasi daha kolay ama depend yandan yirtip acican komple cikarsan bu seferde yataga kan falan bulaşıyor yoksa kullanmak icin cok rahat tek sikinti doktor muane ederken bi onu yırtmasi falan sıkıntı biraz
Simayy1 Doğumdan sonra zaten hasta bezi ile bezlendiign için ve sürekli değiştirmen gerektiği içinde veriyorlar çünkü çok kanama oluyor ilk gün , sonra aynı normal regl gibi lekeli kanama oluyor ped bile olur ben öyle yaptım çünkü
dilay_06 Golge98 şu an 65 kiloyum ama kalçam falan pek yok 32+4 ı’m hangi beden alsam belimden düşmez
ELFKSMN motherlion01 tabikide depend efsane hayat kurtarıyor 😎ben 2 paket aldm evdede kullandm öyle pratik
motherlion01 ELFKSMN peki çok kalın duruyor mu yani evdede kullansam pijama altından çok belli olur mu kilot şeklinde ya
1anne2bebek__ motherlion01 şöyle ki Normal doğum yaptım. Normal doğum yaptığımı belirtiyorum çünkü sezaryende dikiş açısından nasıl olur bilemediğimden yanlış anlaşılmasın🫶🏻)Ben ilk doğumum da kullandım ilk Bikaç gün. Evet külot gibi olması avantaj önlü arkalı hani kanama çok olursa daha rahat. Ama öyle fazla da kanama olmadı dolup taşacak kadar sık sık değiştiriyoruz zaten. Eksi yanı benim için giyilmesiydi. Çıkarınca kenarlarından yırtıp çıkarıyorsun ama giyince komple alt tarafını soyup giymek zorunda kalıyorsun haliyle dikiş oluyor altta eğil giy biraz zordu. Zaten Bikaç gün sonra normal pede geçmiştim.
motherlion01 melike098 yemin ederm doğumdan korkmuyorum şu alttan muayene olaylarından korktuğum kadar 😞
zehrazeynep melike098 benimde öyle olmuştu depend aldım hastanede ilk depend giydim hemşireler çıkardı hasta bezi koydu dedi muayene için hasta bezi daha iyi evde depend kullanırsın iki tane de eve dönerken bana verdiler hasta bezi depend gerçekten evde rahattı altında bişi yok gibiydi