motherlion01 Golge98 bende öyle düşünüyorum 😂😂 31+2 hamileyim 1.84 boyunda 117 kiloyu görmüş bulunmaktayım 😂😂😂 yuvarlayın beni direk 😂😂😂
motherlion01 Golge98 vallaha hiç sorma pandakiii ne pandaaa allahtan boyum uzun (kendimi tek teselli etme yöntemim)😂😂😂😂
Senaykork motherlion01 pedi sızdırma yapiyo veya benim aşırı kanamam vardı ondan öyle oldu, depend kulod daha mantıklı
motherlion01 Senaykork benim normal reglm bile çok kanamalı olur büyük ihtimalle doğumdan sonrada çok kanamam olur ☹️
3Tospikannesi Golge98 26 hafta normal doğum olacak inşallah diğer 2’si normal oldu herşeyi hazırlayıp koyuyorum şimdiden kenara
Senaykork motherlion01 valla benim 2 ay sürdü bı ara eşim hiç bitmicek depend stok yapalım dediydi , işin garibi doktorda normal diyodu ama çok halsiz oluyordum
motherlion01 Senaykork abooo kız 2 ay sürse benim koca iflas eder ben normalde reglmde kotex geceden 3 paket bitiren biriyim 😂😂 her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum ve dk başı tuvalete gidiyorum 😂😂 yandı bizim herif 😂😂
Rym2023 Golge98 ya bende size sorayım 28+5 im, 55 kiloydum en son ama bir süredir tartılmadım sizde L mi alayım
Ebrulicee Ben de depend aldım ama deneyince bacak kısmı çok hafif sıktı doğuma 1 2 hafta var doğumdan sonra rahat giyer miyim acaba birkaç kilo gidince
Ebrulicee motherlion01 l almıştım büyük alsam sızdırırdı bol olduğu için. Ama bacak kısmı hafif sıktı rahatsız olacak kadar değil belki doğumdan sonra rahat ederim
nergismom motherlion01 evet bir paketin içinde 9 adet vardı üç kere değişirim diye düşündüm günde zaten en fazla iki gece kalırım evdede orkid takarım diye düşündüm canım🙃