motherlion01 Senaykork benim normal reglm bile çok kanamalı olur büyük ihtimalle doğumdan sonrada çok kanamam olur ☹️
Senaykork motherlion01 valla benim 2 ay sürdü bı ara eşim hiç bitmicek depend stok yapalım dediydi , işin garibi doktorda normal diyodu ama çok halsiz oluyordum
motherlion01 Senaykork abooo kız 2 ay sürse benim koca iflas eder ben normalde reglmde kotex geceden 3 paket bitiren biriyim 😂😂 her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum ve dk başı tuvalete gidiyorum 😂😂 yandı bizim herif 😂😂
Rym2023 Golge98 ya bende size sorayım 28+5 im, 55 kiloydum en son ama bir süredir tartılmadım sizde L mi alayım
Ebrulicee Ben de depend aldım ama deneyince bacak kısmı çok hafif sıktı doğuma 1 2 hafta var doğumdan sonra rahat giyer miyim acaba birkaç kilo gidince
Ebrulicee motherlion01 l almıştım büyük alsam sızdırırdı bol olduğu için. Ama bacak kısmı hafif sıktı rahatsız olacak kadar değil belki doğumdan sonra rahat ederim
nergismom motherlion01 evet bir paketin içinde 9 adet vardı üç kere değişirim diye düşündüm günde zaten en fazla iki gece kalırım evdede orkid takarım diye düşündüm canım🙃
motherlion01 nergismom bende evde orkid takarım diye düşünmüştüm ama kanamam çok olur mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Allahkahretmesin1 motherlion01 depend alacaktım ama vazgeçtim hastanede veriyorlarmış zaten değiştireceğin zaman istediğinde getiriyorlarmış hemen evde de normal gece pedi kullanırım diye düşünüyorum
GokceMom_ motherlion01 depend tavsıye ederım cnım cok kullanıslı ve rahat hıc rahatsız etmiyor hamılelıgımden oncede kullanmıstım regl ıken kanamam cok olurdu şuan dogumdan sonra da depend kullanıcam