Gokceveannesi Bende dwpend almıştım ilkinde ,bundada depend aldım . Asagıdan düşecek gibi hissediyorum ped olnada
motherlion01 Gokceveannesi peki kaç paket alınması gerekiyor ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum 🤷🏻♀️
ballikedii motherlion01 bana depend önerildi ama hastanede hasa külodu verdi arkadaşıma o da çok alma depend dedi bende ikisinin arası 1 paket aldım 😂
ballikedii motherlion01 1 paket depend yeter o zaman bence 1 paket al duruma göre sonra alırsın bi tane daha
3Tospikannesi Golge98 bedeni nasıl tercih etmeliyiz peki bende düşünüyorum ama bedende kararsız kaldım 57 ile gebe kaldım şuan 72 doğumdan sonra illaki biraz kilo gidiyor
motherlion01 Golge98 bende öyle düşünüyorum 😂😂 31+2 hamileyim 1.84 boyunda 117 kiloyu görmüş bulunmaktayım 😂😂😂 yuvarlayın beni direk 😂😂😂
motherlion01 Golge98 vallaha hiç sorma pandakiii ne pandaaa allahtan boyum uzun (kendimi tek teselli etme yöntemim)😂😂😂😂
Senaykork motherlion01 pedi sızdırma yapiyo veya benim aşırı kanamam vardı ondan öyle oldu, depend kulod daha mantıklı
motherlion01 Senaykork benim normal reglm bile çok kanamalı olur büyük ihtimalle doğumdan sonrada çok kanamam olur ☹️
3Tospikannesi Golge98 26 hafta normal doğum olacak inşallah diğer 2’si normal oldu herşeyi hazırlayıp koyuyorum şimdiden kenara