Cicegim38 Cerendagli ben hamile oldugumu bilmiyodum 6 haftalikken ogrendim ozamana kadar cok iciyodum bilmiyodum ama cocugu ogrenince hamile oldugumu o an kestim ve paket almadim tiksindim zaten kolay oldu birakmam
dilaraRecep Cerendagli ilk gebeliğimde tiskinmişdim midemi bulandırıyordu nası oldu bilmiyom ama bırakmak isteyerek bırakmadım zorlama oldu anlıcan bunda daha yeni belli oldu gebelik inş bırakırım
Cerendagli Sedefibrahim benimde bir paket o kadar gidiyo 4-5 gün bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum kahretsin
Sedefibrahim Cerendagli canım benim evet kötü bişey ama yapıcak bir şey yok içmeyen anlamaz ben neler neler denedim o kadar çok dua ettim ki sigaradan tiksiniyim diye asla midem bulanmadı olmayınca olmuyo
Cerendagli Cicegim38 aaa tamam ayranı çok seviyorum zaten ama her içişimden sonra mı yapmam gerekiyor bunu
Cicegim38 Cerendagli evet zehirlenme gibi durum olmasin yiyebiliyosan da 2 3 kasik dolusu yogurdu ye mutlaka nikotinini atsin icinden bebeye zarar vermesin 🌺🥰
dolunayes Gunde 5 kesin dedim sayili. Ama 2 iciyorum sinir koyunca az iciliyo sanirim . Bir paketi 4 gune sartlamistim simdi 1 hafta gidiyor
Fy33 Cerendagli İlk gebeliğim de yavaş yavaş bırakmıştım yaklaşık 4 aylıkta tamamen kesmiştim şimdi arada bir içiyorum ama ilkinde ki gibi değil kendimi tutuyorum
Cicegim38 Cerendagli hep yap fakaaaattt sigarayi da birakmaya calis annesi gunde en fazla 2 cop ic unutmaya bak cerez ye kuruyemis ye aklina geldikce