NewMom___ @Kbr_sn ya ne güzel bizde dün gördük kesemizi ama bebeğimizi göremedik daha çok küçük olduğunu söyledi doktor kalp atışı da haftaya inşallah 🤲🏻❤️
NewMom___ @Crocus20 muhtemelen benim bebeğim daha küçüktü öğrendiğim zaman ama regl tarihinizi baz alarak hesaplama yapılıyor ya ona göre küçük olduğunu düşünüyorum 5+5 günlükken gördük kesemizi sıra kalp atisimiz da oda haftaya 🥺🤰🏻
TugbaKync 5+2 haftalık hamileyim, 7 Haziran’a randevu bulabildim. Kesesini görür müyüm görmez miyim hiç bilmiyorum. İnsan çok heyecanlanıyor ve merak ediyor. 😅
Beyzayasar43 NewMom___ 5+3 de keseyi bebeği gördü ,6+1 de kalp atışını dinledik beta degerim ,960 di kese görüldüğünde
NewMom___ @Hil7889 aaaa aynıyız bizim de 5+5 te kesemiz göründü haftaya da kalp atışı için gidiyoruz 7 haftalık olmuş oluyoruz 💕
NewMom___ @"TugbaKync o zamana kadar büyümüş oluyor görürsünüz kesesini offf ne heyecan doktorun yanına girene kadar o kesemizi felan hepsi o kadar heyecanlıydı ki çok tarifsiz bambaşka duygular şimdide kalp atışı için bekliyoruz 😊
AleynaResul NewMom___ 4.haftada kesemi gördüm 1 hfta sonra daha net gözüktü yarın da kalp atışı için çağırdı 6+4 üm inşallah duyarım bu arada ilk keseyi gördüğümde beta 1340 tı bazılarında gözükmüyormuş insandan insana değişiyor sanırım :)
NewMom___ @AleynaResul erken oluşmuşsa ondan gormussunuzdur bazen geç döllenme oluyor ve son reglinin ilk gunu baz alınarak hesaplama yapılıyor oysaki bebek ne zaman oluştu bilinmiyor sağlıkla gelsin minislerimiz inşallah🤲🏻
AleynaResul NewMom___ aslında tam tersi ben son regliden sonra kalmadım 3 nisan son reglimdi8 inde bitti biz yumurtlamayı takip ettik doktorumla 19 unda bugün yarın çatlar demişti çatlamış sonraki reglime 3 gün kala da öğrendim hamile olduğumu 😀
Elfens06 AleynaResul Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun son adet çatlama günlerimiz aynı ama biz bugün bebeğin kalp atışını duyamadık bir hafta daha bekleyeceğiz dua eder misiniz benim için
NewMom___ @AleynaResul ben regli olmadan 1 hafta öncesi yapmıştım çıkmadı 1 gün gecikmeyle gittim beta verdim ve peşinden test öyle çıkmıştı 😊
AleynaResul NewMom___ herkesde farklılık gösteriyor işte demekki rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻☺️
gozkarag NewMom___ biz 6+2 falandı kesesiyle birlkte bebitoyu gördük bi hafta sonrada kalbini dinledik