NewMom___ Daha yeniyim buralarda ilk anneliğim ve bilgi alışverişine ihtiyacım var paylaşırsanız sevinirim 😊✨
Sedakaya53 NewMom___ bende sizin gibiyim 5+3 ‘te kesesini görevildik . Henüz kalp atışı nı duyamadık sanırım oda 6. Haftasında oluyomuş
tazeanne___ NewMom___ 5+5 de kesesini gördük 6+6da kalp atışlarını duyduk ama vajinal ultrasonda 🥰 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻
Bet1 NewMom___ ilk hamileliğimde keseyi 4. Haftada ikinci hamileliğim de 5. Haftada ikisinin de kalp atışını 7. Haftanın içinde vajinal ultrosonla duydum
Mylove1998 NewMom___ ben 5+5 gibi falan doktor da keseyi görmüştük çok küçük iki hafta sonra kalp atışı duymaya gittim devlette duyamamistim çok uğultu gibiydi çok az geliyordu 9 haftada net duydum özelde
Sedakaya53 NewMom___ NewMom___ ilk kan verdiğimde 1111 di 1 hafta sonra verdiğimde 2 katına cıkmıstı 2550 lerdeydi
NewMom___ @tazeanne___ Amin inşallah sizinde öyle sağlıkla gelsin bebişiniz🤲🏻❤️ bizde şuan 4+6 günlüğüz ama garanti olsun diye 6. Haftamızı bitirirken gidelim diyoruz 🌸
NewMom___ @Mylove1998 bebeğin ultrason da görülebilmesi için betanın da yükselmesi gerekiyormuş o yüzden sordum sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸
Mylove1998 NewMom___ inşallah tabi küçük değerde çok görünmez bebek kesesi bile yükselince çıkar binli değerleri geçince rahat görürsün
NewMom___ @Crocus20 6 hafta içinde de gorulebiliyormus demek ki bazı insanlar o kadar abartıyor ki yok 7. 8. Haftalar zaten merak ediyoruz böyle böyle strese sokuyorlar
Crocus20 NewMom___ evet bende görüldü ama bebeğe ne zaman hamile kaldığınız biraz etki edştor sanırım eğer adetten hemen sonra hamile kaldıysanız daha erken görülebiliyor bu şekilde ☺️
Dygu1122 NewMom___ 5.haftada vajinal olarak keseyi gördük 6. Haftada yine vajinal olarak kalp atışını duyduk 😍
Kbr_sn NewMom___ kızımı 7. Haftads hem kese hem kalp atışını duymuştuk kendisine net belliydi bu gebeliğim için de 6. Haftaya randevusu aldım
minikmucizeemaak NewMom___ 5+0 da keseyi, 6+6 da kalp atışını duyduk karından 🐣 Sağlıkla kavuşalım 🤲🏻