gozkarag NewMom___ hepimizin minnoşları sağlıkla neşeyle gelsin inşallah❤️❤️ 30 haziranda doğuyo bile göz açıp kapayıncaya geçicek bu günler her anı özel stres yapmam kendine hiççç bişeyi nolursa olsn🥲🙏🏻
yesilkahve NewMom___ ilkinde 5+2, ikincisinde 5 haftalıkken keseyi gördük. İlkinde 7+2, ikincisinde 6+2 de kalp atışını duyduk 💜hayırlı olsun bu arada 💜💜
NewMom___ @gozkarag amin inşallah sizinde öyle sağlıkla gelsin minik 🤲🏻 şuan hiç geçmiyor zaman günleri sayıyorum inanın ki büyümesi için onu görmek için çok farklı hisler 💕
NewMom___ @yesilkahve çok teşekkür ederim sizinde öyle demek ki değişiyor herkeste sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah 🤲🏻🌸
Havvaca NewMom___ keseyi 4+4 de gördüm betam 2995 di. Ama vajinal muayene ile görüldü karından göremedim. Kalp atışı da 6+3 de duydum. Şimdi 30+4 olduk bile♥️
Elfens06 AleynaResul Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun son adet çatlama günlerimiz aynı ama biz bugün bebeğin kalp atışını duyamadık bir hafta daha bekleyeceğiz dua eder misiniz benim için
AleynaResul Elfens06 herkesde bir olmuyo sanırım ya korkmayın Allahın izniyle duyarsınız inşaAllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️
AleynaResul Elfens06 alttan dinlemeyi tercih ettirdimi doktor hiç bazen anne karnından duyulmayabilir çünkü
AleynaResul Elfens06 bi hafta daha bekleyip bakabilir bazı insanlarda geç duyulma payı oluyo Rabbim gönlüne göre versin genede hayırlıyla gelsin hayırsızsa rabbimde kalsın 🙏🏻