Sinemxx myprincessgirl çatlak oluşması kişiden kişiye göre degişiyor bende 28 haftadan itibaren başladı, lierac üstüne tanımam
Jale92 19 haftadan bio oil kullanıyorum. İlk gebeligimde azacık çatlama olmuştu. Karnım çok büyümedigi icin sanırsam. Bakalım bu sefer ne olacak. Daha çatlamam yok şükür
Mucize-11 Gocmenkizii ben 6. Ayim bitiyor fakat karnımda hiç çatlak yok sadece kasıklarımdan bacağıma inen kısımda ince ince çizgiler oldu normal mi
Cekilmezbirkiz myprincessgirl evet aktardan ayrı ayrı alıp sprey şişesine koydum. Daha önce de bunları kullanmıştım ve sıfır çatlakla doğum yaptım tavsiye ederim
sevval04 nur_bebek34 isterseniz liearac kullanabilirsiniz herkes 1 numara diyor ama ben fiyatını çok pahalı bulduğum için kullanmadım birazda yapısal sanırım ama yinede denemekten zarar gelmez🥰
Beguile myprincessgirl Öğrendiğim zamandan beri kullandım. 35. Haftada karnımın altında başladı çatlaklar. (Doguma 1 haftam kaldıgı halde yine de sürüyorum ben ne olursa olsun.) Her duş sonrası avokado yağı badem yağı sürdüm düzenli olarak. Şuan alt karnım korkunç :/ ne kadar özen göstersem de genetik faktör etkili sanırım. Çatlarsa da sinirini bozma. Çok güzel bir misyon verdi bize Allah’ım. Bu görevi sağlıkla, huzurla yerine getirmeliyiz. Çatlarsa da üzülme. Sonu süper olacak eminim 🤍
SinemAkyldz_ myprincessgirl 3. Ayda tatlı badem yağı kullanarak başladım 1 ay sonra trendyoldan hipp markasının çatlak kremini kullanmaya başladım ikisini birlikte kullandım 1 ay daha sonra da bebe yağını da sürmeye başladım ve çatladım. Bunları sürerken de çatlıyordum. Genetik bizde ne yaptıysam fayda etmedi.
Sebilee myprincessgirl 2. Ayımın sonlarında başladım musleranın maternite çatlak kremine şuan doğumuma 20 gün kaldı iki tane ufaktan çatlağım var sadece kremim bittiği için Hindistan cevizi yağı kullanıyorum arada o kadar kesinlikle öneririm kremi ama
Semyyy myprincessgirl 17. Haftadan beri badem yagi kullanıyorum her gece düzenli olarak 30 haftalik olduk catlamadim henuz cok sukur 😊
Cansuorbaykesr myprincessgirl 30+4 teyim hamile olduğumu öğrendiğim andan beri lierac kullanıyorum ve daha hiç çatlak oluşumu olmadı çok memnunum
ilayda_actt741852 myprincessgirl bende bio oil kullanıyorum düzenli değilim 28+2 haftalığım suan hafif hafif var belli belirsiz mustela çatlak kremi öneriyorlar çok
1gizem myprincessgirl ben hamile kalmadan öncede vücuduma sürekli losyon sürerdim hamile kalınca ilk 3 ay unı baby mom yağı kullandım ve günde 2 litre su tüketiyorum. 3 ay sonra gündüz duştan sonra lierac kullanıp gece yatmadan doktor önerisiyle tüm vücuduma dalin vazelinle masaj yaparak uyuyorum. Suan 33 haftalığım görünürde çatlak yok.
senaacik myprincessgirl 16.haftada bio oile başladım başlarda düzenli kullandım sonra karnım yok diye bıraktım 21-22. haftada falan karnım çıkmaya başladı ama ben yine baya ihmal ettim:( kokusu ve elimde bıraktığı yağlı his hoşuma gitmiyordu:( şu an 26dayım bio oil daha yeni bitti şimdi trendyoldan badger belly butter sipariş verdim çok övülen bir ürün bakalım , bana da biraz genetik gibi geliyor ama biz önlemimizi alalım
senaacik senaacik bir de ınstagramda annebebekdoktoru diye bir sayfada bio oilin pembe olanının da içeriğinin çok temiz olmadığını okumuştum ondan da etkilendim sanırım i
babyasyanil Valla yanlış hatırlamıyorsam 27. Haftada bio oil başladım ama yinede çatladıö genetik sanırım
Sagliklagelkucugum myprincessgirl 30.haftayım 19 kilo aldım. 3. aydan itibaren her duştan sonra bel, göbek, göğüs, kalça ve üst bacağıma dalin bebek yağı kullandım. Hiç çatlağım yok. Bir de günde 4 litre kadar su içiyorum bu gebelikten önce de böyleydi.
Efuliii53 myprincessgirl karnım büyümeye başldığında badem yağı ile başladım ama tüylenme yaptı. Sonra sadece bebek yağı sürdüm oda her gün değil ara ara 37 haftalığım hiç çatlamadım. Aile hekimliğindeki ebe de bebek yağı sürsen yeter demişti o yüzden hiç pahalı kremlere gerek duymadım bende. Ama genetik olabilir benim annemde hiçbir hamileliğinde çatlamamış.