birnilmeselesi Çılgınlar gibi kantaron yağı bebe yağı tatlı badem yağı kullanmama rağmen öyle bi çatladım ki ben bile kendimden tiksiniyorum 🙈 bazen ne yaparsanız yapın olmuyormuş 😅 doktoruma danıştım sarısın sın istediğini yap çatlarsın dedi 🤦 o yüzden artık banyo sonrası sırf kaşınmamak için kullanıyorum 31. Haftadayım karnım haritametod 😅
ZehrA-24 Ben 20. Haftada basladim lierac kullanıyorum akşamdan akşama gun icinde bol su içiyorum şuan 26 haftalik hiç çatlak yok
nrslkskn myprincessgirl hamileliğimin başlangıcından beri kullanıyorum. 35+4 teyim ve görünürde çatlağım yok. İnşallah olmaz çok özen gösteriyorumm 🙈
Yaseminki Sakina21 😁😁 En iyisi hakiki zeytinyağı bademi ezip karıştırıp sürün masaj yapın yarım saat bekletip ılık su ile yıkayın doktorumun önerdiği bisey denemedim ama belki işe yarar🤗
Havvaca myprincessgirl çorak Topraklar gibi çatır çatır çatladım. 😂 Yağ dolu kazana da atsalar olmayînca olmuyor. Geliniyle oğlunu mıç mıç gören kaynanalar gibi çatlağım şu an 😂
Dilekonurr Kediler maksat bence karın bölgesin i nemli tutmak zeytinyağı kullanabilirsin kaynanam bana hep zeytinyağı sür diyor :)
Dilekonurr Hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor bende shea yağı vardı onu da kullanıyorum arada bebek yağı da sürüyorum çok fazla kasmayın bence her gün düzenli yağ kullanan arkadaşım paramparça oldu çatladı bir kere bile yağ sürmeyen arkadaşım taş gibi hiç birşey olmadı gamsız olun :)
Happymomme myprincessgirl lierac kullanıyorum, biooil bi işe yaramıyorum içeriği de temiz değil bilginize
nilaybuz Lierac almıştım ama düzenli kullanamadım. Aklıma geldikçe, haftada 2-3 kere sürüyorum. Göbeğimin alt kısmında çatlaklar oldu, hiç umurumda değil 😂
acilicigkofte Hindistan cevizi yağı ve vazelin kullanıyorum. Hamile olmadan evvelde kullanıyordum umarım çatlağım olmaz 🙏🏻
Kediler acilicigkofte vazelinin içeriği temiz değil, içinde petrol ürünü var. Faydadan çok zararı olabilir araştırın isterseniz. Bebeğinize zarar vermesin Allah korusun
nefessmommm myprincessgirl bende korkudan öğrendiğim anda nemlendirmeye başladım bol su içiyorum şimdilik yok ama genetikle de alakası var oladabilir
Esraytap 32 haftalık hamileyim. Henüz hiiç krem kullanmadım tek bir çatlak yok. Normalde de göbekli bir insanım heralde o yüzden 😬
TugSozTan Hep Hindistan cevizi yağı kullandım. 33. Haftada ufak çatladım. Aslında ne kullandığınız veya ne içtiğinizden ziyade burda genetik faktör devreye giriyor 😂 ben 34.haftadayım toplam 6 kilo aldım hafif çatladım ve devamı gelir gelmez kim bilir kayınvalidem 25 kilo almış hiç çatlamamış gibi 🥹
Dbegum myprincessgirl 20. Haftalarda lierac ile başladım ciltte kuruluğumu arttırdı bu yüzden burts beeste geçtim. 36. Haftadayım daha yok ama her an olabilir çatlağım 🙈
Emilaaaaa myprincessgirl ise yaramiyor . Catlayacagi varsa çatlıyor . Onun yerine bebek yağı kullanmaya başlayabilirsin. 25 ten sonra