Cekilmezbirkiz Susam kakao ve badem yağı karışımı ve her banyoda karnınıza hafif keseleme yaparsanız çatlak ihtimaliniz azalır.
gm412 myprincessgirl miss lady çatlak kremini kullanıyorum 3. Ayımda başladım şuan 32. Haftadayım hiç çatlağım yok
Viyann Lierac aldım ona başlayacam bende 19 haftalığım genelde 3 .aydan sonra başlayabilirsiniz diye okudum çoğu yerde %98 bitkiselmiş
Cananniko Kediler biraz zor emiliyor ama birde kendim karışık yağ hazırladım o da zor emiliyor da yağsız bence tam bir nemlendirme olmuyor gibi. Mesela doktorumun yazdığı çatlak kremini (striacare) kullanıyorum ama hiç yeterli gelmiyor
Ruya_burcu45 myprincessgirl 12. Hafta kullanma başladım. İkiz gebelik. 34. Haftadayiz, şuan hiç çatlak yok
Happymm myprincessgirl bende ilk haftalardan beridir tüm vücuduma himdistan cevizi yağı kullanıyorum komple her yere her ihtimale karşı vücudum çatlağa müsait
Mrsfly myprincessgirl dermatolog arkadaşım bioderma abcderm relaxing oil önerdi, doğumdan sonra bebeğe de kullanılabiliyor
AsyaCngz55 myprincessgirl 9. Haftada bio oil kullanmaya başladım hala onunla devam ediyorum çok memnunum
Miran41 Bence önemli olan ne kullanıldığı değil de o bölgeyi nemli tutup kuruyup çatlamasını engellemek.. ben 16. Haftamda başladım
Sakina21 Balannebalcocuk 20. Haftadan itibaren başladım 25ci haftadayım sabah erkenden tuolete gitmeden karnımın en gergin zamanında shoff bebek yağı sürüp 5 -10 dakika sonra tuolete gidiyorum. Hem derimin gerginliğini azaltıyo hemde hala çatlak yok. İnşallah doğumdan sonra da olmaz🤲
Cekilmezbirkiz myprincessgirl evet aktardan ayrı ayrı alıp sprey şişesine koydum. Daha önce de bunları kullanmıştım ve sıfır çatlakla doğum yaptım tavsiye ederim
Sakina21 Yaseminki en azından deniyoruz belki genetik yapımızda çatlamak geçmemişdir diye bir umutla yağ sürüyoruz🥲😅
Yaseminki Sakina21 😁😁 En iyisi hakiki zeytinyağı bademi ezip karıştırıp sürün masaj yapın yarım saat bekletip ılık su ile yıkayın doktorumun önerdiği bisey denemedim ama belki işe yarar🤗
Hernasipvaktineesirdir Cananniko aynen bende kantaron yağı kullanıyorum 32 deyim henüz çatlak yok İnşallah olmaz. 😊
Tugcenoyan myprincessgirl Lierac jel, 14 haftalıkken başladım kullanmaya. Daha doğum yapmadım ama 28 haftalık olduk, karnım oldukça büyüdü ama henüz hiçbir çatlağım yok 🧿 tavsiye ederim