vyusala myprincessgirl Badam yağı 12.həftədən kullandım 33dəyəm heç bir çatlak yoxdur inşallah bundan sonrada olmaz
EbruuA Ben hamile olmadan öncede duşta vücut peelingi kullanıyodum çok güzel nemlendiriyo öğrendikten sonra bio-oil aldım 17 de kullanmaya başladım onu da ikisini kullanıyorum şuan bol su içiyorum bide su çok önemli🫶🌸
NaimeYilmaz Bu yazımız da faydalı olabilir. 🌸 Https://www.mutluanneleriz.com/2023/05/24/hamileligin-dusmani-catlaklari-onleyin/
kk86 myprincessgirl ben henüz almadım. 8. Haftamızdayız. Lierac çok öneriliyor ama burt’s bees markasının annelere özel çatlak kremi ve vücut yağı var, karın bölgesi için ayrı olanı da var ondan almayı düşünüyorum. Şuan bebek losyonu kullanıyorum..
arelbaby -Ozlem58- yaa ben hamilelikten öncede içiyordum çok su içerim alışkanlık ondan etkilemedi beni :)
Kediler Muberra08 kullanım sonrası yağlı bir his ya da koku kalıyor mu? Miktar olarak nasıl ayarlıyorsunuz, bir tüyosu var mıdır bu işin
1072PINAR myprincessgirl Ebe bana bio oil i önerdi.Pembe renkli.Cok memnun kaldım,güzel nemlendiriyor kokusu da çok güzel.
Minnakbebisimm myprincessgirl clarins markası çok iyi biraz pahalı ama ikiz gebeliklerde bile çok etkili ve içeriği temiz
Muberra08 Kediler yok aslında bir tüyo kullanmıyorum avucumun içine biraz döküp iyice yediriyorum koku ister istemez kalıyor ama zaten sonrasında duşa giriyorum
Ilba_34 Aile dostumuz bir ebe var ona sormuştum kimyasal içerikli hiçbir ürünü kullanmamamı söyledi 4. Ayından itibaren tatlı badem yağı gerekli nemi karşılar dedi ツ bende o şekilde kullanacağım
Mhtphmsr myprincessgirl bio oil kullaniyorum sadece banyodan sonra suruyorum uzun sure nemli tutuyo iyi geliyo hemde oneririm
nur_bebek34 sevval04 merhaba maşallah. Bende 30 haftama kadar neredeyse hiç catlamadım . 32 den sonra çatladım. Biooil kullandım etkisi olmadı yani. Şuan 35.haftadayım harita gibi kırmızı çatlkalar var bio hiç bir işe yaramadı. Bana ne önerirsiniz
sevval04 nur_bebek34 isterseniz liearac kullanabilirsiniz herkes 1 numara diyor ama ben fiyatını çok pahalı bulduğum için kullanmadım birazda yapısal sanırım ama yinede denemekten zarar gelmez🥰
Yaseminki 37 bitti bizimde hiç bir catlagim yok ;) hiç bir üründe kullanmadım. Anneniz zamanında catladiysa sizinde çatlama olasiliginiz var bence hiç bir krem tam etki etmiyor ne yazikki
Sakina21 Yaseminki en azından deniyoruz belki genetik yapımızda çatlamak geçmemişdir diye bir umutla yağ sürüyoruz🥲😅
Papatyam17 myprincessgirl 1 ay kadar oluyor bio-oil aldım hen gayet memnunum ertesi güne kadar nemli kalıyor ve ilk zamanlarda karnım genişlediği için acayip kaşıntı oluyorsu eskisi gibi kaşıntı da olmuyor canım ben memnun kaldim
Mylove1998 Bana kakao yağı önerdiler ben onu denemeyi düşünüyorum çatlak olmaması için şuan 20ye yaklaştım çatlağım yok yine de olmaması için almayı düşünüyorum denemeyi düşünüyorum smdiden