Gizemmiray35 Turna44 hayırlısı olsun canım benimde bu 3.sezeryanım olacak ben yine de korkuyorum sende de var mi o korku
Turna44 Gizemmiray35 bende normal doğum korkusu var. İlk iki doğumum çok zor değil Di ama yinede Bi korku salıyor beni.. Bide ben çok ara verdim. Küçük oğlum 10 yaşında ☺️
Turna44 3Tospikannesi 1 Eylül tahmini ama erken olur normal doğum çünkü ilk 2 bebeğimi 37+ da doğurdum buda öyle olur bence
3Tospikannesi Turna44 hmm anladım uygulamaya göre dediniz yani benimde uygulamaya göre 103 ama doktorumun dediğine göre 67 den sonra heran olabilir benimde normal ve 3.çocuğum olacak inşallah 🥰 sağ salim kucağımıza alalım ❤
Turna44 3Tospikannesi ilkler normal mı ve kaçıncı haftada doğdu. Bana doktor onlar kaçıncı haftada doğduysa buda öyle olur demişti
bebislerhakkinda 114 😆 2hafta sonra ikili rakama düşüyorum yaa Bn bebegin önden gitmesini doğumun da erken olabilicgni saniyordum meğer sat a göre doğum oluyorms o yüzden 114 🥴
Turna44 bebislerhakkinda evet öyle ama herkez 40 I beklemiyor bazıları 37 bazıları 38 de de doğum yapıyor bakarsın bende 37 de doğumum olur gibime geliyor
Turna44 Ikiz_annesii 2 tane ikiz hamile kaldım ve ikisinde de 1 tanesini düşük yaptım 🤲 sağlıkla al canım ikisini birden kucagına
3Tospikannesi Turna44 kızım 35. oğlum 36.haftada doğdu ikisi de normal doğum oldu inşallah buda öyle olur