Turna44 bebislerhakkinda evet öyle ama herkez 40 I beklemiyor bazıları 37 bazıları 38 de de doğum yapıyor bakarsın bende 37 de doğumum olur gibime geliyor
bebislerhakkinda Turna44 bnm doktor beni sinir etti en erken ne zamn alinabiliyosa 37felan olsn dedim yok olmaz yok 39 sezeryan şaka gbi herkes sezeryani 37ye girince oluyor ben niye boşuna 2hafta o göbekle çile cekiyorum hemde yaz sicaginda😒
3Tospikannesi Turna44 kızım 35. oğlum 36.haftada doğdu ikisi de normal doğum oldu inşallah buda öyle olur
Turna44 3Tospikannesi o zaman bununda 35 den sonra bekle heran gelebilir. Çünkü öyle oluyormuş. İnşallah bende normal istiyorum sağlıkla alalım. Bide buna baya ara verdim biraz heyecan korku da var
2309 cauuv1 uygulamaya göre 26 canım son dakika problem olmazsa normal doğum olcak Allah’ın izniyle 36+2 yim
cauuv1 2309 amin insallah 🥰 bende yorulma oluyo sadece fazla agır degilim de , zamanında gelsin minikler🥰🙏
Annecim58 Turna44 aynen yarın kontrol e gideceğim rahatsız oluyorum artık gece uyku yok zaten bebeğin kanala inip inmedigini soracağım ona göre biseyler düşünelim diycem çok ağrılı geçiyor çünkü
3Tospikannesi Turna44 evet öyle ayy onu hiç deme kızım 14 oğlum 11 yaşında uzun aradan sonra olunca ilk gibi oluyor herşeyi unuttum sanki heyecan korku karışık duygular 😁 sizin kaç yıl sonra
Turna44 3Tospikannesi benimkide kız 12 oğlan 10 yaşında 10 seneden sonra ayy biz senle aynı sayılırız kaç yaşındasın 😍