Syma_07 1prensesimm ilk defa aynı günüm olan bir kız bebiş gördüm 😂😂 sağlıkla gelsin şikayetleriniz varmı 😌
1prensesimm Syma_07 kasik ağrıları, burun tıkanıklığı, hangi tarafta uyusam o tarafın acıması daha neler neler 😂sizin peki??
cauuv1 2309 benimde 26🙏 çoğu bu tarz postlarda seni görüyorum gözüm seni arıyorrr kaç haftalıksın sezeryan mı olcak uygulamaya göre kalan mı 😂😂
2309 cauuv1 uygulamaya göre 26 canım son dakika problem olmazsa normal doğum olcak Allah’ın izniyle 36+2 yim
Syma_07 1prensesimm benim bel ağrım karın sancılarım başladı gibi nefesimi zorla almaya başladım bı iki gundrde onun dışında sorun yok bebişiniz döndumu
1prensesimm Syma_07 benimde nerdeyse sizinle aynı henüz kontrole gitmedim dönüp donmedigini bilmiyorum valla sizin döndü mü hayırlısıyla
Annecim58 Turna44 aynen yarın kontrol e gideceğim rahatsız oluyorum artık gece uyku yok zaten bebeğin kanala inip inmedigini soracağım ona göre biseyler düşünelim diycem çok ağrılı geçiyor çünkü
Turna44 Gizemmiray35 bende normal ama 40 a kadar beklemem inşallah bu 3. O yüzden ilk ikisini 37+5 ilerde falan doğurdum buda öyle olacak bence ☺️🤲
Gizemmiray35 Turna44 hayırlısı olsun canım benimde bu 3.sezeryanım olacak ben yine de korkuyorum sende de var mi o korku