Ayrıca şunu eklemek istiyorum. Teneke kutuda bildiğiniz gazoz veriyorlar. Hatta benimki elma aromaliydi seve seve ictim diyebilirim. Abartıldığı kadar değil inanın. Yuksek çıkarsa eğer sonraki süreç yorucu ilerliyor. Amam bebeklerimiz için katlanabiliriz.

gamzeglrblc 50 mg içtikten tam 1 saat sonra kan aldılar benden. Mg artarsa saat artıyor mu bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Siz doktorunuza ve sürecinize güvenin herkesin vücudu doktoru farklıdır 🙏🏻

Haftam geldiğinde ben de yaptıracağım. Doktorum ve doktorlar öneriyorlar,bana da mantıklı geldi.

gamzeglrblc önce açlık yokluk bakalım demişti doktorum, sonra eşimin ailesinde çok dazla şeker hastalığı olunca 50 mg yapalım dedi. Yaptık, yüksek çıktı. 100 ile tekrar yapmamız gerekli dedi, yaptık.. yüksek çıktı.. endokrine yönlendirdi 🫣 endokrin şeker takip çizelgesi verdi, cihazla cuma gününe kadar şeker takibi yapacağız, diyet ve düzenli yürüyüş ile düzelebileceğini bebeği etkilemeyeceğini söylediler ama cuma gününe kadarki çizelgeye göre belli olacak. İnsülin kullanımına başlayabiliriz dedi. Bebeği çok etkileyen bir durum şeker, erken doğuma da sebebiyet veriyor. Onun için bence önemli bir durum. İyiki yaptırmışım, yaptırmasaydım hamileliğin bu denli şekerimi yükselttiğini ve bebeğime zarar verebileceğini bilmeyecektim.. yaptır gitsin, sonuçta hangimiz 3-5 baklava aynı anda yemiyoruz ki:) onunla nerdeyse aynı glikoz oranına sahip

Benim durum biraz farklı 19 haftadayiz 10 haftada tesadüfen fark edildi şeker o zamandan beri diyet yapıyorum düşmedi perşembe günü yükleme yapılacak ona göre insülin başlıcaz dedi bakalım hayırlısı

1998_03 Çok teşekkürler içim rahatladı. 🥰 Araştırıyorum her kafadan bir ses çıkıyor. Danışmak istedim. Ben yurtdışındayım burada bu süreçler Türkiye’ye göre farklı işliyor. Doktoruma da güveniyorum fakat yine de emin olamamıştım. Ama dediğiniz gibi bebeklerimiz için herşeye değer. ♥️

Ao526- 50 mg benim kilo oranım için uygun görülmedi o yüzden yüksek yükleme yapılacakmış. 2 saat sürecek dedi doktorum. 🤷🏻‍♀️ Kesinlikle herkesin süreci farklı ilerliyor. Umarım herşey yolunda gider teşekkürler 🥰♥️🙏🏻

ikbalk 3-5 baklava ne ki 🙈
            Doğru söylüyorsun ama bu süreçte o kadar çok karışan ve yorum yapan oluyor ki yaptırma diyen fazlaydı o yüzden danışmak istedim. Tabi kii doktorum ne derse o şekilde ilerliyorum. Bebeklerimiz için herşeye değer. Katlanıyoruz 😍🥰

gamzeglrblc yav herkese elmalı çilekli milekli vermişler 🤣 benim iğrençti . Bi aç karna ictikten bi saat sonra bi de ıkı saat sonra verdim. 75 mgdı benim bu arada onu neye göre veriyorlar bilmiyorum 50 az galiba. Bence yaptırın her kafadan bi ses cıkıyor saglık ocagı yapalım dedi doktorumda yapalım dedi bana ne diyeyim yani yok mu diyeyim

gamzeglrblc ben kustuğum için iptal oldu ama çok pişman oldum keşke yaptırabilseydim sonradan çok karşıma çıktı ufacık bir şeker şüphesiyle süründürüyorlar açlık tokluk baya uğraştırıyorlar haftalarca ve net birsey demiyorlar alet al takip et falan en azından kesin sonuç alırsın

Visal95 Benim de kesin şansıma tadı kötü olur eminim 😅 Ben Almanyadayım doktorum da maalesef çok otoriter. Fikrimi bile sormadı.Burada zaten herşey farklı işliyor. Yarın yapılacak ama yine de danışmak istedim 🤷🏻‍♀️🥹

gamzeglrblc ben büyük kızımda da yaptırdım şimdi de yaptırdım.Siz bilirsiniz ama yaptırın ben derim.Çünkü gebelik şekeri varsa takip edilir,kontrol altına alınır.Ona göre diyet uygulanır.Şeker olması bebek için sizin de zarar.Bende çıktı gebelik şekeri ama şükür diyet ve yürüyüşle çok şükür kontrol altında gebelikten beri toplam 5 kilo almışım inşallah son aylarda almam.☺️

gamzeglrblc evet 2 saat sürüyor 😌🥰 benim gibi iştahınız açıksa zor oluyo biraz beklemek ama korkulucak bişey değil hemen geçiyor aslında