Alyamomm Kirmizibasliklikizzzzz iki senedir gebe kalmaya çalışıyorum sık sık kan testi yaptırmam aslında tedaviye başlamak için gitmiştim bugün sonuçlar çıkınca çok şaşırdım yarın tekrar gidicem
noble1 aysenuroztunc onunla alakası olmuor hastane herhangi bi değer aralığı girmediği için öyle görünüyor.
Alyamomm noble1 yani gebelik olmuş şuan kimyasla olup olmadığıni iki güne bir kan vererek anlayabilirim heralde
Alyamomm Kirmizibasliklikizzzzz en azından gebe kalabildigimi gördüm umudum daha da arttı ama ben iki gün sonra yine kan vericem ne olur ne olmaz
noble1 Kimyasal gebelik muhtemelen, stres ya da panik olmayın hastaneye gitmeniz daha iyi olur sizin için ama sabahı bekliycem diyosanız da anormal bi kanama agrı sızı yaşarsanız acile gidersiniz.
Kirmizibasliklikizzzzz Alyamomm tabiki ihmal etmeyin yarın bir doktora görünün betanıza baksın tekrardan ve kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok duydum
Aysel_krdg Alyamomm Canın gebelik var demek üstüne görmüş olabilirsin inşallah sağlıklı bir gebeliktir seninde sebepsiz infertiliteydi galiba Mfk mı kullanmıştın
Alyamomm Aysel_krdg evet geçen ay mfk kullandım ama bu ay kullanmadım tedaviye baslicam diye akışına bıraktım bugün kan sonucun böyle çıktı
YuvarlanamayanPaanda Alyamomm herşey olabilir yarın polikimliğe git canım üzeri görebilirsin belki hamilesin ama adet görüyro olabilirsin ablam 3 ay kanama gördü
Alyamomm Kirmizibasliklikizzzzz inşallah canım iki senedir bekliyorum rabbim yüzümü güldürür insallah
Aysel_krdg Alyamomm hayırlısı olsun inşallah bekle bakalım inşallah sağlıkla artar ama bak bu bile iyi birşey hamile kalabildin
Deletedmom_50 YuvarlanamayanPaanda canim sende kayseridesinn galiba sana yazayım dedim ya ben dün sehir hastanesine gittim hersey normal dedi doktorum Cevat bey ama eve geldim.benden vajinadan bildiğin gaz çıktı bugün sabahda bildiğin balon gibi patladı gaz çıktı neden olur aceba başına geldi mi hic
Alyamomm Aysel_krdg gerçekten o kadar umutsuzdum ki bide hastanede eşimle tartistim eve geldikten sonra sonuclar çıktı konusmuyoduk ama gidip söyledim o da çok şaşkın