Alyamomm Aysel_krdg gerçekten o kadar umutsuzdum ki bide hastanede eşimle tartistim eve geldikten sonra sonuclar çıktı konusmuyoduk ama gidip söyledim o da çok şaşkın
Aysel_krdg Alyamomm Allah en umutsuz anda veriyor bak bundan sonra hemen olur kimyasal olsa bile üzülme gelecek ay sağlıklı bir gebelik olur hemen ardından ama inşallah bu sağlıklıdır ve kucağına almak nasip olur dualarım seninle
mavideniz6 Alyamomm Ben 43 le öğrenmiştim bir kaç gün sonra kanamam olunca kan verdim 12 ye düştüğünü gördüm.Bu kimyasal gebelik oluyor canım.Yine de tekrar kan vererek yükseliyor mu düşüyor mu kontrol edebilirsin geçmiş olsun..
Alyamomm mavideniz6 rabbim hayırlısını versin benim için bu bile bı umut gebe kalabilirim onu gormus oldum
mavideniz6 Alyamomm benim kimyasal gebeliğimden sonra herkes çabuk hamile kalırsın dedi öyle de oldu sonraki ay hemen hamile kaldım canım inşallah sen de hemen kalırsın 💖
Deletedmom_50 YuvarlanamayanPaanda canim sende kayseridesinn galiba sana yazayım dedim ya ben dün sehir hastanesine gittim hersey normal dedi doktorum Cevat bey ama eve geldim.benden vajinadan bildiğin gaz çıktı bugün sabahda bildiğin balon gibi patladı gaz çıktı neden olur aceba başına geldi mi hic
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_50 başıma gaz çıkması geldi genişlemeden olabiliyor dendi ama yok kuzum gelmedi gebemisin kaç haftalıksınn
Gumus25 Alyamomm Bi doktora gidin ultrasonda bakılsın bence 🙏 bide tekrar beta hcg baktirirsaniz anlaşılır
Busraaa1014 Alyamomm Merhaba muhtelemen kimyasal gebelik olabilir 3 ay önce aynı şekilde yaşadım ama yinede doktora görünün mutlaka
Alyamomm Busraaa1014 inşallah sağlıklı gebeliktir kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalındığını söylediler sizde öyle olmadı mi
Busraaa1014 Alyamomm 3 ay korundum korunmayı bıraktığım an gebe kaldım ama daha çok çok yeni bakalım zamanla ne olacak
Deletedmom_50 YuvarlanamayanPaanda valla canim rahim zaten büyümüş afedersin ama neyden kaynaklı çözemedim daha dün kontrole gittim gitmesem eşim götürürdü de daha dün gittim hersey normal denildi
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_50 herşey normal dediyde normaldır kuzum o normal hamile değilken bile oluyor hamleykende oluyor bendede olurdu bazen
gulnurkrms Alyamomm muhtemelen kimyasal gebelikdir canm bence kadın doğuma git doktor kontrolüne gir rabbim inşallah en tez vakitte sağlıkla hayırla evlatlar nasip etsin