Alyamomm Kızlar reglimin 3.gunu bu ayda olmadı diyip tedaviye başlayayım dedim bugün kan verdim sonuçlar yeni çıktı beta HCG 21 çıktı ama adet oldum baya nasıl olur bu
262223-- Alyamomm kimyasala dönmüş olabilir vücut dışarı atıyor gebeliği az bir kanama olduysa yerleşme kanamasıdir ama dediğiniz gibi çoksa kimyasal
Zeynepozcan Alyamomm yani beta 5ve üzeri olduğu zaman gebelik var demektir benim doktorum bu şekilde bilgilendirdi beni, düşük yaşadığını da ancak beta testini tekrarlayarak ya da ultrason muayenesi ile öğrenebilirsin canım
aysenuroztunc Zeynepozcan değeriniz 21 gelmiş ama normal değer aralığında gözüküyor yani normalde 7 bile olsa kırmızı gözükmesi lazım sizin yeşil duruyo Buda hastanenin referans değerleri arasında olabilir başka bir merkezde tekrar kan verin bence
Kirmizibasliklikizzzzz Alyamomm acile gidebilirsiniz ya kimyasal yada düşük riski olabilir belli olmaz bilemeyiz tam olarak 😬
aysenuroztunc aysenuroztunc yani demek istediğim yularda referans dışı bölüm var hastanenin gebelik yok dediği referansta sizinki o değerden yüksek gelmiş olsaydı kırımızı yani referans dışı olarak gözükürdü
denizom Alyamomm hamileliğimi 2.5 aylıkken öğrendim ben. Gayet düzenli bir şekilde regl oldum iki ay. Üstüne görme dedikleri olay. Acaba sizin de öyle mi oluyor
noble1 aysenuroztunc onunla alakası olmuor hastane herhangi bi değer aralığı girmediği için öyle görünüyor.
Alyamomm Kirmizibasliklikizzzzz iki senedir gebe kalmaya çalışıyorum sık sık kan testi yaptırmam aslında tedaviye başlamak için gitmiştim bugün sonuçlar çıkınca çok şaşırdım yarın tekrar gidicem