Eymenin_annesi63 Rknvlkn bizim de son 8 günümüz kaldı doğuma Allah’ın izniyle inşallah Eymen bebişimiz geliyor bence erkek senesi doktor kontrolüne gittiğimde herkesin erkek çocuğu olacağını öğrendim sadece bir arkadaşım var o kız
Melisct94 Rknvlkn Geçen sene erkekti bence bu sene kız çevremdeki herkezin kızı olucak 🙈 bizde 11+1 olduk haftaya bizimde belli olabilir bakalım bizim nolucak 😍
Mustafayigitvebeytugannesi PrensinibekleyenAnnee kız bunlar büyüsün bı tane kız istiyorum valla ama olmazsa yine erkek olursa bu sefer başımda eşimle birlikte 5 erkek olacak 😭😭😂😂😂
PrensinibekleyenAnnee Mustafayigitvebeytugannesi yine sen bilirsin canm.ama bazen olmuyunca olmuyor bende isterim ikinci kız olsun ama olmazsa da yeter dahada dogurmam Rabbim demek bunu hayırlı görmüş derim çünkü bazen olmuyunca olmuyor eşimin 7 8 halası var bı kayınbabm erkek bide olmuş ölmüs gerisi hep kız olmuş onlarda heralde erkek aradı olmadı
Badesmmom Mustafayigitvebeytugannesi planlama yaptırın Bi oğlum var ikinciye planlama yaptırdım çok şükür tuttu
Mustafayigitvebeytugannesi beyzzsenturkk kız ben Kayseri’de yaşıyorum yaa komşu olsak belki bu üçüncü kız olurdu benim 😭😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi _Kubraaa_ evet hamileymisim 😂😂😂 2018 de Şubat ayında doğurdum. 2020 de düşük yaptım. 2021 kasim ayinda doğum yaptım. Birde 2023 Nisan ayında doğum yaptım 😂😂 inşallah 2024 benim için kız senesi olur 🤲🤣🤣🤣
Prenseslik Bu sene bence erkek senesi çünkü çevremde herkes hamile ve erkek bebek..aynı şekilde bende 23 haftalik hamileyim bende erkek bebek bekliyorum 😊😊
Meyabaanne Yani biz daha cinsiyeti öğrenemedik ama çevremdekiler 2022 de gebe kalanlar kız 2023 te kalanlar erkek diye duydum artık bizimki ne olur bilmiyorum 😁sağlıkla gelsinler inşallah
NeslihanmAH Elitlerimle aynı sene bebeklerimiz biri erkek doğurdu ben ve bir diğer eltim de erkek bence bu sene erkek senesi
Asparuh Rknvlkn Ben Ocak ayında oğlan doğurdum şimdi yine hamileyim inşallah bu kız olur 😅 oğluma hamileyken hep etraftan erkek duydum sadece 3-4 Kız vardı bakalım şimdi ne olacak 😁