Mustafayigitvebeytugannesi beyza6078 bende senin bir arkadasin sayılırım artık 3 oglanda sonra kız doguruyum 🤣🤣
oozzggee Rknvlkn nasipse yarın öğreneceğiz inşallah 🥰 Çin takvimine bakıp doğru çıkanların oranini da merak ediyorum ben🤓
Mustafayigitvebeytugannesi beyzzsenturkk kız sen nerde oturuyosun bide beni tanı Allah aşkına 3 oğlanla evde deliriyorum birde eşim var 4 😭😭😅😅😅
PrensinibekleyenAnnee Mustafayigitvebeytugannesi kız sen daha doğurma doldurmuşsun hakkını yeter kız torunun olur 😊
Sahradmla Minepasak ahahha bizdede tam tersi ya geçen sene çevrem hep kızdı bu sene erkek bnmde 2 kızım var 3. Hamileyim buda kız 😂 ama çevremde kim hamileyse erkek
Minik-anne06 Rknvlkn cevremizdekiler cogu kiz ama benimki oglan ha bide sibel ablamin esimin tarafinin 2.oglu oldu
Mustafayigitvebeytugannesi PrensinibekleyenAnnee kız bunlar büyüsün bı tane kız istiyorum valla ama olmazsa yine erkek olursa bu sefer başımda eşimle birlikte 5 erkek olacak 😭😭😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi beyzzsenturkk kız ben Kayseri’de yaşıyorum yaa komşu olsak belki bu üçüncü kız olurdu benim 😭😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi _Kubraaa_ evet hamileymisim 😂😂😂 2018 de Şubat ayında doğurdum. 2020 de düşük yaptım. 2021 kasim ayinda doğum yaptım. Birde 2023 Nisan ayında doğum yaptım 😂😂 inşallah 2024 benim için kız senesi olur 🤲🤣🤣🤣
_nigarr24_ Rknvlkn geçen sene kızım doğdu,arkadaşımın kızı doğdu,akrabamızda da kız doğdu. Bu sene oğlum oluyor,diğerlerinden haberim yok😅
ilkmommylikheyecani Kız annesi olarak erkek senesi bence tanıdğım herkes erkek bekliyor, 3 arkadaşımın 3üde erkek tek kız bekleyen benim