Mhmt1234 Ilkannelik41 benim de doktorum 12+1 de yüz de 80 kız dedi üç kızım var inşallah bu da kızlarım çok istiyor erkek kardeş olur başka ozeldede çok erken yanılma payı var dedi 16 ci haftada gel dedi
elifyrt1923 Mhmt1234 çok çok erken değil mi ya hemde kız denmesi için çok erken bence ya 15-16 haftadan önce net söylenmesi zor bence
Meyabaanne Mhmt1234 büyük ihtimalle erkektir biz dün öğrendik son adetim ocağın sonuydu erkek dedi sağlıkla gelsinler 💞
Mustafayigitvebeytugannesi beyzzsenturkk kız inan 2 senedir oturuyorum bina da benm de hiç komşum yok bina ruh gibi 😂
Yoncapasaahmetzeytun1 Bende geçen sene oğlumu dogurdum busenede kızım olsun istiyorum iki aylık hamileyim
Tugce_gokalp Yoncapasaahmetzeytun1 Bnde 2 aylk hamileyim ilki oğlan nasip inş sağlıklı olur önceliğmz o ama gönül istyor ki kız olsun 🥰🥰
elifyrt1923 kim ne doğurdu bilmiyorum öncelikle sağlıkla doguralim evvela amaaa çok meraktayim 🫣 birazdan 11+0 olacak nasipse 15-16 . haftayı iple çekiyoruz
Sareee39 Bence çooook karışık bu sene ya mesela çevremde kız hamile de çok mesela benim de kız bebiş ve aynı şekilde erkek olan da çok yani karmakarışık 😂
Yoncapasaahmetzeytun1 Tugce_gokalp evet Tugce_gokalp evet cnm gönlüm kızdan yana bakalım ne olcak daha çok var
Beguile Cevremde hep erkek var. Ben de dahil. Sanirim gecen sene kiz senesiydi, bu sene erkek gibi.. bilemedim