Rknvlkn hilall_s hadi inşallah bi kızım var 4 yaşında bu da erkek olsun daha yeter Allah isteyene versin ❤️
Dhbem Badesmmom Bencede kız senesi geçen sene erkek bebeğe hamileydim 6 aylıktı kalbi durdu tekrar bu sene hamileyim 4. Kızım oluyor
Denizinci Rknvlkn ben dahil çevrem de 3 kişiyiz hepsi erkek. Bence bu yık erkek senesi. Kızımı 2020 de doğurdum. O yılda benim bulunduğum katta herkes erkekti, bir biz kız. Bence tamamen tesadüf. ZTen dünya nüfusu yarı yarıya kız ve erkekten oluşuyor .
_brcu88_ Rknvlkn benim çevremde de çok fazla kız 🌸🥰bizimde kızımız olacak Allah’ın izniyle ❣️ erkek cok nadir
whitechocalete Çevremde doğum yapan herkesin kız bebeği oldu ama bana sorarsanız yeni hamileler ve hamile kalacakların erkek için şansı daha yüksek şimdi de erkek duyuyoruz cinsiyet öğrenenlerin ☺️
Basak3503 Eşimin sülalesinde 5hamile var hepsi erkek tek kız benden gelecek erkek senesi gibi dedik biz 😂
PrensinibekleyenAnnee Rknvlkn benle 8 hamile arkadas biliyorum 6 kız biri erkek benim daha belli değil ama kız senesi bence 😊
Mhmt1234 Ilkannelik41 benim de doktorum 12+1 de yüz de 80 kız dedi üç kızım var inşallah bu da kızlarım çok istiyor erkek kardeş olur başka ozeldede çok erken yanılma payı var dedi 16 ci haftada gel dedi