cancel_ Deletedmom_103 temiz çok şükür ama insan herşeyi düşünüyor rabbim sınamasın yardımcıları olsun
Zehross03 Feyzaclk bunu az önce gördüm bende izlediğimden beri ağlıyorum :( vermediler sanırım test ..
Sedamert03 Melike2403 benim eşimde de taşıyıcı çıktı ben negatifim , Allah’a bıraktık herşeyi o en iyisini bilendir
Sedamert03 Feyzaclk ah feycacım bu gönderiyi görünce içim kan ağladı Allahtan ümit kesilmez Rabbim o yavrucağa sağlık versin, benimde eşimde sma taşıyıcılığı var , ben de negatif çıktı .. herşeyi Allah’a bıraktık o en iyisini bilendir . 15 haftalık gebeyim 😢
Melike2403 Sedamert03 bende 15 haftalık hamileyim eşimde taşıyıcılık çıktı benim negatif doktorum sorun olmayacağını söyledi siz doktorunuza danışınız mı bu konuda🙏
Night Feyzaclk Biz vermedik biz evlendiğimizde öyle bir zorunluluk yoktu şimdi var diye biliyorum ama kızım doğduğunda ona sma ile ilgili test yaptılar ve çok şükür negatif çıktı
Zumzugukodummuzzingillatirim Feyzaclk benim eşimede yapıldı önce bize eğer sıkıntı çıkarsa arar eşinizi çağırırız dediler. Aramadılar ama biz gidip sorduk yinede. Bize aranmadıysanız sorun yok rahatlayabilirsiniz dediler. Topuk kanı verdiğinde kızım yine aymısı oldu.
Elifff888 1996snl sanırım sma olması için her iki tarafında taşıyıcı olması gerekiyor o yüzden erkek negatif çıkarsa kadına yapmıyorlar eğer erkek taşıyıcı çıkarsa kadından da alınıyor kan. Sağlık ocağından sma testi yaptırmak istiyoruz demiştik, özellikle bir adı var mı bilmiyorum
RNurr Herseyguzelolsun7 Çok duygusal be etkilenen biri değilimdir normalde ama bende duyunca çok üzüldüm ve çok etkilendim inşallah ilaç bulunur rabbim tüm hastalara şifa versin
Ayazmom_ biz 13 agustos 2021 de evlendik bizden nerdeyse 1-2 hafta sonra bu test zorunluluğu cikti o yuzden yaptirmadik. Peki simdi yaptirsak Allah korusun ikimizde pozitif ciksak bir önlemi var mı? Yani bu pozitif cikanlar hayatlari boyunca cocuk yapmayacak mı? valla anlamadim kizlar bi aydınlatın beni..
Melodie Ayazmom_ bildiğim kadarıyla öyle bir durumda tüp bebek öneriyorlsr sağlıklı olan embriyoların seçilmesi için
myangelson Ayazmom_ eğer hiç çocuk yoksa sağlık ocakları yapıyor hala tahlilleri. Bana öyle bilgi verdilmisti. Eğer ikinizde de çıkarsa genetik bölümüne yonlendiriyorlarmis orada da sanırım bir kaç tahlil yapılıyor sonra devlet destekli genetik taramalı tup bebek hakkı oluyor diye duymuştum ben
Aleynagunal Marsmelow ikili testten bahsetmiştim ben sma testini yaptırmam eşim yanimda değil işinden dolayı Şırnak’ta
Aleynagunal Feyzaclk eşim orda da çıkamaz asker olduğu için görevde sürekli çarşı izinleri yok temmuzda tayin cikicak batıya eve çıktığımızda yaptırırız
myangelson Feyzaclk oh çok şükür arkalarda kalmış demek ki darısı eşimin basına 🤲🏻 bende merakla bekliyorum enabiza korkarak giriyorum hep çıktı mı acaba diye 🥴 tahlillerde çıkmayınca raporlar kısmında oluyor diye burada biri yazmıştı sanırım öyle ondan aklımda kalmış