Feyzaclk Mmeleklr2 bununla ilgili açıklama yapmadılar yani önceden test verip vermeme gibi. Bebekten alınan tahlillerde bebegin sma oldugunu ögrenmisler onlar da böyle bisey beklemiyormus
meryemy Sağlık ocağında doktoruma sorduğumda akraba evliliği değilse ve fetal dna yaptırmışsın temiz çıkmış sma testine gerek yok demişti 31 haftalığız yapılabilir mi bu test
Feyzaclk meryemy doğrudur belki de inanın bilmediğim için yorum yapamıyorum. Biz ortada bebek yokken vermistik testi
Aleynagunal Feyzaclk eşim orda da çıkamaz asker olduğu için görevde sürekli çarşı izinleri yok temmuzda tayin cikicak batıya eve çıktığımızda yaptırırız
Sm135 Feyzaclk biz evlenirken zorunlu değildi bu test biz bebek düşünmeden önce verdi eşim kanı. Temiz geldi e nabızda negatif yazıyor çünkü
Papatyaaa__ Feyzaclk yağmur8yunus aynen bende izledim çok kötü oldum Rabbim hiçbir anne babaya yaşatmasın🥺çok acı bi durum
Hazniyee Feyzaclk 9 ay once gen testk yapmıstım onun ıcınde acaba sma taraması da var mı bende o cıftı dun gordugumdendır cok tedırgın oldum suan 14 haftalıgım acaba yapılıyor yapılmıyor mu yoksa zaten genetık testte yapmıstım orda bellı oluyor mu dıyorum deli sorular aklımda
Melike2403 Sedamert03 bende 15 haftalık hamileyim eşimde taşıyıcılık çıktı benim negatif doktorum sorun olmayacağını söyledi siz doktorunuza danışınız mı bu konuda🙏
meryemy Melike2403 sağlık ocağında ki doktor fetal dna yaptırdığın için gerek yok dedi ama benim bildiğim fetal dna da bakılmıyor sma ya
meryemy Feyzaclk yarın kan tahlili için gidicem tekrar sorucam doktora bu konuyu çünkü arkadaşım da hem fetal hem sma yı ayrı yaptırdı bence doktor içeriğini bilmiyor fetalin