adn111 sıkınca geliyordu kendiliğinden aktığı olmadı hamileyken aman bakma millete
İlla hamileyken süt gelmesi şart mı
adn111 benimde doğumdan sonra ilk zar zor geldi bence herkes ayni olmak zorunda değil yada süt doğumdan oncede gelmek zorunda değil
Bet1 merhaba peki o 3 gün nasıl bir yol izlediniz? Biberonla mama mı verdiniz nasıl bebeğinizi doyurdunuz?
Mervekaradag ilk iki gün sezeryan olduğu için hastanede kaldık zaten hastane mama veriyor ve siringayla veriliyor biberonla değil. Sürekli emzirdim sütüm hiç olmamasına rağmen 1 saatte bir mutlaka ve sürekli memede tuttum bebeğimi tentene temas için. Mamayı zaten hemşireler çok vermiyor 3 4 saatlik veriyor ve şık sık gelip onlarda bakıyor süt gelmiş mi diye gelmediğini görünce yenisi veriliyor. 3. Gün sabah erken den eve geldik duşa girdim sütüm şükür geldi hiç dışardan almamıza gerek kalmadı
Aynenkanka dün bende Bi sıkayım dedim hafif geldi yan normalde asla sıkmadım şuana kadar doğumu tetikliyor diye ama artık 39. Haftadayim diye sorun olmaz diye düşünüyorum
Esra_Omer_21 bencede yani birisi kendinde gelmiş diye herkeste gelecek sanıyor bunuda her hamile gördüğüne söylüyor 😏
Bet1 anladım aslında sıcak su torbası koyunca da sökülüyormuş diye duydum ya da dediğiniz gibi ılık bir duş. Benim ilk çocuğum çok tecrübesizliğime geldi benim de sütüm 3 gün sonra geldi sezaryen olmuştum. Hastane mama vermedi aldırdılar eczaneden. Biberonla verdik aç kalırsa sarılık olacak korkusuyla.. Keşke vermeseydim biberon, emzik bunlar benim hatam oldu sonra emmek istemedi çok çabaladım sütüm de çoktu sağıp vermeye çalıştım o da bir yere kadar sürdü işte..o yüzden çok büyük pişmanlık yaşıyorum.
Gozdeku o 2 gün nasıl bir yol izlediniz bebeğin beslenmesinde? Sütünüzün gelmesi için ne yaptınız?
Mervekaradag benimde göğüslerim çok yara olunca sahip veemeye başladım sonra bı baktım almıyor memeyi her şeyi denedim almıyor çok korktum emmeyecek geri diye bir hemşire önerisiyle beraber duş aldık. ben bebeğimi kucağıma aldım eşim şu tuttu üstümüze şükür o an hemen aldı bir daha da bırakmadı memeyi. Oda farklı bir deneyimdi herkese tavsiye ediyorum meme reddi yaşayınca birlikte duş almayı
Bet1 Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Tecrübeleri paylaşmak gerçekten diğer anneler için de faydalı oluyor.
adn111 yok canım ya herkesin ne dediğine bakma benimde ilk hamileliğimde gelmedi hic doğumdan sonra geldi az az ama tam olarak 2.gunu duş flan aldım birazda masaj yaptım sonra gelmeye başladı şuan hamileyim oğlumu emziriyorum hala geliyor ama oldugu icin
adn111 sürekli sıkma bir şey olmaz Allahın izniyle sona gelmişsin zaten 🥰
adn111 boyle böyle insanlari zorla strese sokuyorlar☺️
Peki bir şey sorabilir miyim? 2 gün civarı süt gelmezse bebeği nasıl besleyeceğiz? Mama versek memeden uzaklaştırmış oluyor muyuz
bet9093 sütum zaten eve gectigim an geldi yani 3. Gün sabah. O zamana kadar sürekli emzirdim ten tene temas yaptım sıcak suyla memeleri yıkadım falan ama.hic gelmedi hastaneden mama verdiler İlk gün siringayla o mamayı verdim ama ben hep yarım saatte bir emzirdim. 3. Günde geldi eve gelip duşa girince sonra hiç mama almadık zaten emzirdim 2.5 sene
adn111 Benim hamile iken hiç gelmedi. Doğumdan hemen sonra gelmişti.
Hatta oğlum küçükken hamile kaldım tekrar emzirmeye devam ettim doğuma 1 ay kala sütüm kesilince bıraktım. Yine doğumdan sonra hemen geldi.