Tatlicilek esmerella37 pcostan çok cekmis biri olarak sana önerim hep zayıf kalmak..fotoda zayıf görünüyorsun ama pcosun ilacı düzenli spor. Yediklerine de dikkat et tabi ama asla cips yememeliyim falan yapmana gerek yok yani olduğunda ye ama her gün kola demişsin o alışkanlığını değiştirmeye çalışmalısın
esmerella37 Tatlicilek doktor bana zayıfla demedi ama adetini duzene sokarsak kalırsın dedi ama burda okuduklarma gore acaba zayıflamalımıyım dedimm aslında zayıfım ama glbegm var bıraz
Ceren1993 esmerella37 kız kiloyla hiç Alakalı olduğunu düşünmüyorum 1.63 53 kiloyum doktor dahil herkes kilo almalısın diyor ama bende çift taraflı pco var😂😂
sacmalamakizim esmerella37 Sizdeki kiloysa bende ki ney 😂 bence gayet iyisiniz ama doktorunuz kilo ver diyorsa 5 kilo verirseniz iyi olur bence. 😊
esmerella37 sacmalamakizim hyr kılo ver demedi bana hic sadece adetini duzene sokarsak kalırsın demisti ama ne bliyim burda okudukca acaba bnmde mi kılodan diyorum gobegim var sadece aslında zayıfım ana
Miraysl esmerella37 abooo sen önce şu colayı bir kenara at çöpe at bacım ben bırakmıştım çok az içerdim yani yağlı yemeğin yanında bir bardak
Lulu02 esmerella37 canım bebek istiyorsan bu fedakarlığı yapman lazım ki zaten inşallah hamile kalırsam bırakmak zorunda kalacaksin
Melekayyildiz Benim boyum 160, kilom 53 idi doktorum bana 2 3 kilo daha versen iyi olur demişti, özellikle bel bölgesinde yağlanma istemiyor doktorlar🥴
esmerella37 Melekayyildiz doktorum bana. zayıfla demedi hic birsey demedi yani sadece adetini duzene sokarsak olur dedi ama ben burda okudukca acaba mı dedim bendede var cnku polikistik over
Ozgeccc- esmerella37 kilolu değilsin canım hayat iyi kilon ama bu pcos da ne çok zayıf olacak ne çok kilolu senin aslında gayet iyi kilon ama 55 kiloya düş faydası olacaktı
esmerella37 Ozgeccc- bana doktorum hiç zayıfla filan demedi ama blmiyorum burda okudukca acaba bendemi kıloluyum dedim oncelıkle bende gobk var normalde zayifiim
Ozgeccc- esmerella37 canım aletli pilates tavsiye ederim hocana bebek sahibi olmak istediğinide söylersen yumurtalık ağırlıklı çalıştırıyor faydasını gördüm ben
Ozgeccc- esmerella37 zaten zayıfla denecek bir kiloda değilsin ama pcos o kadar değişik Bi durum ki 2 kilo versen durumlar değişiyo benimki öneri tabi canım etrafımda pcoslu çok bende öyleydim
Melekayyildiz esmerella37 bilemiyorum ki kuzum, ama genel olarak pcos varsa Doktorlar kilo vermek egzersiz yapmak gerektiğini söylüyorlar😊 çocuk düşünüyosan, gynopol takviye edici gıda kullandın mı hiç ☺️
Dilandilek esmerella37 kilolu değilsin ama 4 5 kilo vermen daha iyi olabilir bende 163 boyum 64 kiloydum polikist için 50 kilo olmuştum önemli olan düzenli regl olman yani
esmerella37 Dilandilek evet doktor da bana kılo ver demedi adetini duzene sokarsak kalırsın dedi benm de gobegim var tek
esmerella37 Miraysl cok tesekkr edrrim cnm o senin guxel gorusun doktor bna zayıfla demedi zaten ama ne bliyim burda okuduklarım acaba mı dedi zayıflasam mı dedim doktor adetini duzene sokarsak kalırsn demisti
Tatlicilek esmerella37 hamile kalınca zaten kilo alınıyo, sen biraz zayıfla kendine kilo için yer açmış olursun rahat edersin :D