Dilandilek esmerella37 kiminin evet kiminin hayır ama spor daha çok önemli bol hareketspor önermişti gerçekten sporun faydası var
myangelson esmerella37 ne kadar olduğunu bilmiyorum ama ben 170 boya 65 kilo olduğum zamanlar 58 lere inmeye çalış dediler 😂🤷🏻♀️
esmerella37 myangelson gobegimi bi eriteblsem aslında 55 e duserim baksanıza gobek var zaten 10 kg 😂😂
myangelson esmerella37 göbek bölgesi yağlanması için şekerli şeylerden, beyaz ekmek vs o tür şeylerden falan uzar durulmalı diye biliyorum sanki yanlış hatırlamıyorsam 😑 bizim pcosta çok oluyor öyle malesef cevremde pcos kim varsa göbek kendinden büyük 😂
SelmaGencer18 Kızlar bende aynı pcos hastasıydım 55 kg ıle tedavıye başladım 69 kg ıle hamıle kaldım ılac vs bir sürü tedavı gördük en son tüp bebek yaptırdık bende avur cubur severdım Bıraktım dikkat ettım Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
myangelson esmerella37 benim adetlerim düzensiz ya kilo verebilsem düzene girecek sanırım doğumdan sonra düzene girmişti şimdi tekrar bozulmaya başladı 😑
esmerella37 myangelson bnmde bildim bileli bozuk hic duzenli olmadı cok zayıfkende duzensizdi yani 48 klodayken fılan duzensiz dedigim 33-35 arası 1 senede 2 kere fılan da 60-65 i bluyor blemedim valla suan da 7 gun geciktim yani 40 cı gunumdeym
myangelson esmerella37 bu ay benim de çok gecikti adetim geldi bu sefer de lekelenme şeklinde sürdü hep bugün 8. Gün hala lekelenme devam 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ biraz daha bekle gelmesse doktora git bakalım zaten gidecektin adet olmazsan adetten önce de git
Sevval0 esmerella37 Hayır kilonuz çok iyi sakın bozmayın beslenmenize dikkat edin ve doktor ile tedaviye başlayın
Elifkskl esmerella37 kilon iyi aslında benimde boyum 157 2 gebeliğimede 64 düşünce kaldım senin benim kolumdan daha iyi. İnsülin direnci falan baktırdın mı pco da genelde oluyor onun için ilaç kullanman gerek. Ben kullanmıştım 2 ay 3.kutuya yeni başlamıştım gebe olduğumu öğrendiğimde
esmerella37 myangelson kız lekelenme varsa yerlesme olmasın sakın 🥰 benm yarın zaten rabdevum gidecem
Ssdssd esmerella37 Sigara konusunu bilmiyorum ama bende aşırı kola seviyorum canım kola isteyince sade soda ve biraz tatlı bişeylerle bastırıyorum
myangelson esmerella37 kız yok bugün 8. Gün 😂 lekelenme bu kadar sürmez hem adet olduğum gün olmadan önce kan vermistim 0.100 çıktı aradan bir kaç saat geçtikten sonra adet oldum 😅 lekelenme yani 😂