cahilelafanlatamazsinyorulmaa bebislerhakkinda karpuz aromalı bir bebişiniz olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🥹
YuvarlanamayanPaanda cahilelafanlatamazsinyorulmaa yaa skskspsnsısnsıab hocaam çilekli yutsam çilekli olurmuuuu 🤣
yenibirannis bebislerhakkinda ne gibi bişi olabilir Allah için post açmış olmak için aciyosunuz millet ters sert tepki verincede kaos çıkarıyorsunuz cidden anlamiyorummmm
bebislerhakkinda yenibirannis abla sakin ol ne kaos u 😀 cidden yuttum merakimdan yazdım bakma geç sende o zaman hep streslimisin boyle
YuvarlanamayanPaanda Elilar2225 boşver ya en sevdiğim olay kaoss linççç çekirdeğimi aldım yorum okumaya gidiyorum 🤣
bebislerhakkinda Kukulikukuli12 kizz bebeğe degilde bana olurmu diye sordm aslinda ilk defa yutuyorum tedirgin oldum biraz 😀
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Elilar2225 şu renkli sakızları daha çok seviyorum dilim mor yada pembe oluyor bazen mavide oluyor 😌😁
YuvarlanamayanPaanda bebislerhakkinda bacım bende stabil alışkanlık sakız atamam asla sürekli yutarım bişi olmuyor korkmaaa 🤣🤣