YuvarlanamayanPaanda cahilelafanlatamazsinyorulmaa tamam apla hemen çiğniyorum 🤣🤣🤣ya bebem naneli olursa
bebislerhakkinda yenibirannis abla sakin ol ne kaos u 😀 cidden yuttum merakimdan yazdım bakma geç sende o zaman hep streslimisin boyle
YuvarlanamayanPaanda bebislerhakkinda kız iyiki açtın tüm herkes böyle post olsada yazsak diye bekliyormus 🤣🤣🤣
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Elilar2225 bebem yok ama olursa çiğnerim bakalım şirinler gibi olur mu 😂
bebislerhakkinda YuvarlanamayanPaanda ahaha 😀 gereksiz şeylere post acmayincilar gelmeden kaçmam lazım ama hem tikliyorlar hem de çemkiriyorlar😁 yuttum yani kurgu degildi ama 🤷♀️
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_103 kız bebeğe değil kendisi için sormuş bir zararı olur mu diye😄
Deletedmom_103 cahilelafanlatamazsinyorulmaa kız nolcak çocukken yatağa giderken ağzımda sakız oluypdu annem çıkar diyince yutuyodum bak yaşıyorum aksjaksmaks
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_103 bende az uyumadım sabah bir kalkardım saçıma yapışmış ağlardım annem kızardı bana 😄
YuvarlanamayanPaanda bebislerhakkinda emann boşver be umursama ay ben linçlemeyi severim ama tatlı tatlı ugraşmayı ilk yazım gıbı mesela 🤣