Bet1 Nurscl06 hayır hiç gelmedi sadece göğüs uçları sarı sarı kabuklaniyordu. Doğumdan sonra da 3. Gün sabah geldi. 2.5 sene emzirdim inanılmaz çokta sütüm vardı dokuyordum ben sağıp buzluk falan dolmuştu. Kafana takma yani herkeste süt gelecek diye bir şey yok bak 2. Hamileliğim 32+1 oldum hâlâ yok yani
Nurscl06 Bet1 ay valla çok sevindim teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için herkes benim sütüm gelmeye başladı die konuşunca dedim bende mi sorun var hatta bazıları 20 haftalık hamile o bile sütüm geldi yazınca
Tatli2 Bet1 güzel beslenitordunuz o zaman. Bize biraz bilgi veırsenız cok sevınırız. Mesela hergün Yumurta, bol et, bol su falan mı tğkettşnşz hep. Bi de vitamin kullandınız mı
Bet1 Nurscl06 yok ya herkesin bünyesi farklı bilemezsin dediğim gibi kafana takma doğumdan sonra hemen gelmeyedebilir çok normal. Ben 34+0 da sezeryan la doğumum oldu dediğim gibi 3. Gün sabah geldi ilk iki gün bir damla bile gelmedi
Elifkskl Nurscl06 o Süt değil canım sıvı. Süt bebek doğunca 1 ya da 2.gün geliyor ama bu herkese göre değişir ama unutma benim 2.gün çok az geldi ama sürekli boş göğsümü her saat emzirdim sende öyle yap gelir. Gelmeseler üzülme senin elinde olan bsy değil bu.
Nurscl06 Evet neyse bebis kilolariniz hareketleriniz nasıl hanımlar ?☺️☺️ Ben en son 27 haftalıkken gittim şimdi 31 haftayı bekliyorum ozaman gidicem
Bet1 Elifkskl kaçıncı haftanda yaptılar kaçıncı haftanda sezeryan diye gün verdiler. Varis çorabı giydin mi birde odaya geçince komposto getiriyorlar mi? Çok soru sordum ama bende sezeryan olucam 😂
Elifkskl Bet1 ilk doğumsa normal olması için ne gerekiyorsa yapıyorlar yani zorluyorlar. Benim tansiyonum yükseliyordu 38 haftamda hastaneye yattım 38+1 de suni sancı için dopumhaneye indirdiler tansiyonum 18.10 olunca 3 gün sürer doğumun dayanamazsın sezeryana alıyoruz dediler. Evet varis çorabı giydim 5 gün kaldım ve hiç çıkarmama izin vermediler. Komposto onlar getirmiyor senin yakının getiriyor canım
Elfyns Merve0655 benim de ilk düşük olmuştu 6 haftada şimdi bende çok korkuyorum kaybolunca sanki birşey olcak gibi geliyor belirtti gidince gercı hiç bulantım v.s olmadı şimdiye kadar
Bet1 Elifkskl anladım canım sağlıkla kavusmussun şükür 🤲🏻 benim ikinci olacak nasipse ilki de sezeryandi makat geliş olduğu için. İlk doğumum Zekai Tahir de olmuştu 5 sene önce çok memnun kalmıştım bende varis çorabı giydim komposto falan da hastanede veriyorlardı eğer planlı gidebilirsem bu sefer yanımda goturuyum o zaman. Erken doğum riskim var benimde zaten 32+1 oldum bakalım bekleyebilecek mi son zamanlara kadar
Bet1 Elifkskl gelişimi falan 10 gün önden gidiyor erken doğum riskim de var beklerse 38+0 da olsun istiyorum eğer öyle olursa oğlumla doğum günleri aynı oluyor 😂 ama sanmıyorum o zamanı gorelim ilki 34+0 da doğdu doktor sürekli o haftayı goremeyebiliriz diyor
Elifkskl Bet1 işte özel hastane getirir herşeyini qma orası devlet ya çok bsy beklememek lazım. İnşallah zamanında gelir
Elifkskl Bet1 valla o konu da ne yaparlar bilmiyorum. Benimde oğlumla tam 25 ay olacak araları 1 ay daha erken olsaydı aynı gün olacaktı 😄
Pamukbebegimm Allahvargamyok mamagin neresindesiniz.Bende Mamak’ta oturuyorum 2 ay önce Liv de Özgül hocada doğum yaptım 🥰
Allahvargamyok Pamukbebegimm sitelere yakınım dirilişteyim siz nerde oturuyorsunuz ? Bizimde 2 3 hafta falan kaldi allah izin verirse özge hocadayız bizde 😊
Nsnrsme Pamukbebegimm bende Liv de Özgül hocaya gidiyorum 32. Haftadayım normal mi yapmıştınız doğumu güle güle büyütün 😇
Bet1 Elifkskl bizimkilerin arası tam 5 yaş olacak nasipse baya açtım sayılır ben arayı 😂Zekai Tahir de devlet Hastanesi’ydi canım bana en yakın diye oraya gitmiştim. Şimdi bilkente gidiyorum eşim kadın doğumda çalışıyor diye